Η Kate Middleton φοράει τα φορέματα με τον πιο στιλάτο τρόπο

Με έμφυτη κομψότητα,και υπακοή στο  στο πρωτόκολλο, η δούκισσα του Cambridge έχει καταφέρει να βρίσκεται εδώ και χρόνια πολυ ψηλά στις θέσεις με τις γυναίκες που έχουν επίδραση με το style τους!

To college girl που ερωτεύτηκε ο William έκανε την μεγάλη στροφή στο style της το 2010 όπου και έγινε επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ονόματα όπως Alexander McQueen και Jenny Packha είναι οι αγαπημένοι της σχεδιαστές αλλά στην διάρκεια της θητείας της βλέπουμε μία μεγάλη ικανότητα να ανακυκλώνει επιτυχημένα παλαιότερες εμφανίσεις της αλλά και να συνδυάζει σωστά lux brand με πιο οικονομικά

Παρακολουθώντας την όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα βλέπουμε ότι έχει μά αδυναμάι στα φορέματα και ιδιαίτερα το καλοκαίρι είναι πρώτ ασην λίστα της!

Με αφορμή λοιπόν αυτή της την εμμονή ετοίμασα ένα αφιέρωμα με τα φορέματα που φοράει η Κate το καλοκαίρι και πραγματικά παίρνει άνετα τον τίτλο της…Dress Queen!

Σε διάφορα ύφη με πολλά διαφορετικά σχέδια έχει μεγάλη ποικιλία και σίγουρα θα δεις πως φοριούνται στιλάτα τα φορέματα από την μέλλουσα βασίλισσα!

Από τις πιο chic εμφανίσεις της στον τελικό ανδρών του Wimbledon, εδώ το χρώμα κάνει την διαφορά αφού αυτή η royal γαλάζια απόχρωση πηγαίνει τέλεια στην μέλλουσα βασίλισσα.

Ναι οι αποχρώσεις του πράσινου και του γαλάζιου ταιριάζουν στην βασιλική οικογένεια αφού ανήκουν στα ”σοβαρά” χρώματα που έχουν πάντα ένα chic αποτέλεσμα στις λήψεις.Η Κate τα επιλέγει συχνά και συνήθως σε αέρινα υφάσματα όπως μουσελίνα και μετάξι που αγκαλιάζουν πολύ σωστά την σιλουέτα της.

Aπό τις πιο ωραίες εκδοχές λευκού φορέματος, off shoulder σχέδιο maxi μήκος και συνδυασμός με sparkling pumps. Μία εμφάνιση που αποδεικνύει πως ένα chic λευκό φόρεμα αντικαθιστά άψογα το little black dress για τις επίσημες εμφανίσεις μας.

Τα floral φορέματα είναι τα αγαπημένα της όταν έχει δραστηριότητες που απαιτούν άνεση και γίνονται κυρίως σε εξωτερικούς χώρου. Το styling tip της είναι ότι τα συνδυάζουμε πάντα με εσπαντρίγες.

 

Το κλασικό πουά είναι μία επιλογή που συχνά κάνει η Kate και δεν την προδίδει ποτέ. Με ζώνη και chic μήκος πάντα το συνδυάζει με εσπαντρίγιες και έχει ένα summer look διαχρονικά κομψό.

Πάντα συνδυάζει τα prints και τα χρώματα που έχει το φόρεμα της με το location που θα πάει ώστε να δείχνει όμορφη.Εδώ βλέπουμε πως κατάφερε να πετύχει την τέλεια λήψη φορόντας ένα floral φόρεμα με χρώματα που έχει ο κήπος αλλά και details από το fluo coat της βασίλισσας.

Τα full skirt φορέματα την κολακεύουν πολύ αφού τονίζουν την λεπτή της μέση ενώ δίνουν αέρινο ύφος στο κάτω μέρος του σώματος της. Τα χρώματα που της αρέσουν είναι μπλε και πράσινο  κυρίως και αποφεύγει να τα συνδυάζει με περιττά αξεσουάρ, ενώ προτιμά τα διακριτικά σκουλαρίκια.

Τα φορέματα που έχουν bow δέσιμο δίνουν πάντα ένα σοφιστικέ ύφος στην εμφάνιση και η Kate τα επιλέγει συχνά αφού συνδυάζουν τέλεια κλασική κομψότητα και style. Τα συνδυάζει με lux αξεσουάρ σε basic χρώματα.

Ένα floral φόρεμα μπορεί να είναι τέλειο για μία red carpet εμφάνιση και η Kate το έχει τολμήσει με εντυπωσιακό αποτέλεσμα!Satin detail και άψογο feeting είναι τα στοιχεία που απογειώνουν το σύνολο της.

 

Για τις καθημερινές της εμφανίσεις το midi μήκος είναι η αγαπημένη της επιλογή ενώ προτιμά χρωματιστά φορέματα που την κολακεύουν χωρίς υπερβολικές λεπτομέρειες. Τα άνετα μανίκια και η τονισμένη μέση είναι στοιχεία που συχνά βλέπουμε στα φορέματα της και της πάνε πολύ.

Τα ρετρό στοιχεία σε ένα κλασικό λευκό φόρεμα κάνουν την διαφορά. Από τις εμφανίσεις που αγαπήσαμε αυτό το καλοκαίρι η Kate φοράει ένα bottom up φόρεμα με volume μανίκια και bow details συνδυασμένο με classic γόβες.

Τα υφάσματα που επιλέγει είναι αέρινα και αποφεύγει τις πολύ στενές γραμμές. Διαλέγει φορέματα με μήκος που την κολακεύει περίπου στην μέση της γάμπας και πάντα τονισμένη μέση.Σπάνια αφήνει ακάλυπτα τα χέρια και τις περισσότερες φορές τα συνδυάζει με εσπαντρίγες σε γήινες αποχρώσεις.

Read More

And More