Η Kendall Jenner φόρεσε μια vintage Chanel τσάντα στον αστράγαλο (oh yes!)

Kendall Jenner μας θύμισε ξανά ένα θησαυρό από τον οίκο Chanel που είχαμε ξεχάσει εδώ και πολύ καιρό. Τι; Τη τσάντα μικρού μεγέθους “2.55 anklet” που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2008. Το μοντέλο μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μια φωτογραφία σε ένα story στο Instagram που φαίνονται μόνο τα πόδια της και έγραψε σαν λεζάντα: “Ταιριάζει μόνο στη χαρά”. Αυτό το ασυνήθιστο και vintage αξεσουάρ είναι διαθέσιμο σε χρυσό χρώμα στο site The Luxury Closet και μπορεί ο καθένας να το αποκτήσει, αρκεί να έχει στην άκρη 734 δολάρια.

Η συγκεκριμένη τσάντα είχε κάνει την έκπληξη το 2008, αφού τότε ήταν φοβερή τάση οι oversized bags. Ο οίκος είχε δηλώσει ότι το μόνο που χρειάζεται μια γυναίκα στην τσάντα της είναι ένα κραγιόν και μια κάρτα τραπέζης, και αυτά τα δύο χωρούν στην “2.55 anklet” που φοριέται στον αστράγαλο.

Παρόλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια, πιστεύουμε ότι αυτή η τσάντα Chanel που φοριέται στον αστράγαλο ταιριάζει τέλεια στα σημερινά trends που θέλουν τις mini bags να είναι στο επίκεντρο της προσοχής μας.

Read More

And More