Η νέα συλλογή του Fendi τιμάει τη δημιουργικότητα και την κληρονομιά που άφησε ο Karl Lagerfeld

O Karl Lagerfeld, εκτός από σχεδιαστής της Chanel, ήταν και designer του Fendi! Μάλιστα, η τελευταία συλλογή που παρουσιάστηκε πριν από λίγες ώρες για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2019/20, ήταν σχεδιασμένη από τον ίδιο τον Karl.

Ο Fendi, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο λογαριασμό του στο instagram, θέλει να γιορτάσει τη δημιουργικότητα και την κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Karl με τη συγκεκριμένη συλλογή που παρουσιάστηκε στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνο. Επιπλέον, ο οίκος αποτίει φόρο τιμής στον ready-to-wear και couture designer, με ένα όμορφο βίντεο στο οποίο ο ίδιος σχεδιάζει το look που φορούσε όταν επισκέφθηκε πρώτη φορά τον Fendi.

Όσον αφορά στη νέα συλλογή, ήταν βασισμένη στις αέρινες γραμμές, το ladylike και masculine style, με πολλά στοιχεία σε έντονα χρώματα. Το vinyl, τα διάφανα υφάσματα και το δέρμα “έπαιζαν” και “έδεναν” μεταξύ τους τόσο αρμονικά και stylish.

Επιπλέον, οι γήινες αποχρώσεις είχαν την τιμητική τους και πολλές φορές “συνοδεύονταν” από αξεσουάρ σε έντονο κόκκινο ή γκρι. Θηλυκά φορέματα που παρέπεμπαν σε άλλη εποχή, γούνινα πανωφόρια και ρούχα με τονισμένη τη μέση, αποκτούσαν extra style με τα printed καλσόν και καλτσάκια.

Τα διάτρητα στοιχεία έδιναν athleisure ύφος στις ladylike δημιουργίες, όπως και τα sleeveless puffer jackets και τα γούνινα καπέλα.

Φυσικά από τη συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μαύρα ρούχα που έδιναν διαχρονικότητα στο αποτέλεσμα και υπενθύμισαν στο κοινό ότι αυτό είναι το χρώμα που αγαπούσε ο Karl Lagerfeld.

Read More

And More