JEANS! Τα πιο hot denim κομμάτια στις βιτρίνες του ΤLIFE…

Aπό τα jackets και τις φούστες, τα παντελόνια και τα πουκάμισα, το αγαπημένο υλικό όλων μας αυτήν τη σεζόν έχει την τιμητική του! Μιλάμε φυσικά για το denim που όλες λατρεύουμε να φοράμε, ανεξάρτητα από την ηλικία και το στιλ μας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν σήμερα, η fashion editor του TLIFE, Σοφία Σούζα συγκέντρωσε για σένα τα ωραιότερα denim κομμάτια για να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου και σου δίνει ιδέες και styling tips για να κάνεις έξυπνους συνδυασμούς με βάση αυτά.

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της…

/
To jean παντελόνι είναι ίσως το πιο αγαπημένο ρούχο της ντουλάπας μας, γαι αυτό όσα και αν έχουμε, πάντα θέλουμε να αποκτήσουμε ένα τουλάχιστον ακόμα. Δες εδώ τα καινούρια στιλ της σεζόν για να επιλέξεις αυτό που θα προσθέσεις στη συλλογή σου!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Ένα jean jacket και πουκάμισο είναι κομμάτια-κλειδιά για την γκαρνταρόμπα μας και με το κατάλληλο styling μπορούν να ενταχθούν τόσο σε πρωινά, όσο και βραδινά σύνολα και να τα κάνουν αμέσως να δείχνουν φρέσκα και μοντέρνα.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να βρεις εκείνα που θα κάνεις δικά σου!

/
Τα τζιν σορτς και τις τζιν φούστες, τα έχουμε συνδεδεμένα με τον ζεστό καιρό. Παρόλα αυτά αν τα συνδυάσεις έξυπνα με ένα οπακ καλσόν κι ένα πουλόβερ, πουκάμισο ή φούτερ μπορείς να τα φορέσεις και τώρα. Η Σοφία σου βρήκε τα πιο ωραιότερα items που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά για να πειραματιστείς.

Κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More