Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται στο σπίτι της Chanel για τη νέα καμπάνια του οίκου

Αν μετρήσουμε σωστά τους μήνες, θα καταλάβουμε ότι από το ντεμπούτο της Κaia Gerber στα catwalks, έχει περάσει λιγότερο από ένας χρόνος. Αυτή η 16χρονη όμως, που τα γονίδια του modeling κυλούν στις φλέβες της, φαίνεται να εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και να γεμίζει το βιογραφικό της συνεχώς με νέες δουλειές. Το τελευταίο κατόρθωμα; Η πρώτη της καμπάνια για τον οίκο Chanel.

Αφού η Kaia είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα δύο τελευταία catwalk του γαλλικού οίκου (ready-to-wear και couture), πλέον είναι το κεντρικό πρόσωπο στη νέα καμπάνια με τις Chanel’s bags για την άνοιξη του 2018.

Όλες οι φωτογραφικές λήψεις έχουν άσπρο, μαύρο και γκρι χρώμα και φυσικά έγιναν από τον Karl Lagerfeld. To μοντέλο ποζάρει κρατώντας τις νέες τσάντες που θα λατρέψει κάθε γυναίκα. Το concept όμως, κρύβει ακόμα ένα μυστικό. Η Gerber φωτογραφήθηκε στο διαμέρισμα της Coco Chanel, πάνω στα καναπέ της και “περικυκλωμένη” από τα υπάρχοντα της σχεδιάστριας.

 

Ανάμεσα σε όλα τα σχέδια θα προσέξεις και τις στιλάτες plastic bags από PVC, ένα αξεσουάρ που είδαμε στο show για την Άνοιξη του 2018. Ο Karl απέδειξε ότι η Kaia είναι η νέα του μούσα. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι οι δυο τους ετοιμάζουν μια νέα συλλογή που θα είναι σχεδιασμένη βάση του καλιφορνέζικου στιλ της Kaia.

Read More

And More