Kanye West: Η νέα καμπάνια των Yeezy sneakers είναι ότι πιο σέξι έχεις δει

Αν και ήταν απασχολημένος με την κυκλοφορία του νέου του δίσκου τις τελευταίες εβδομάδες, ο Kanye West ήταν συνεπής στο ρόλο του ως σχεδιαστής. Χθες το βράδυ, ο σχεδιαστής και rapper παρουσίασε τη νέα καμπάνια Yeezy 500 Supermoon στο Twitter, η οποία περιλαμβάνει αποκλειστικά sneakers, και για ακόμα μια φορά κατάφερε να μας ξαφνιάσει.

Οι φωτογραφικές λήψεις δείχνουν το crew των μοντέλων με τα νέα αθλητικά υποδήματα που σχεδίασε ο West και να φορούν αθλητικά σουτιέν, κολάν, φούτερ, hoodies, ή και… τίποτα.

Θα συνεχίσω να σου μιλάω για αυτήν την καμπάνια, προσπαθώντας να διατηρήσω ένα επίπεδο. Αναρωτιέσαι γιατί; Μισό λεπτό και θα καταλάβεις! Ένα από τα μοντέλα που πρωταγωνιστούν είναι η Lela Star, η οποία είναι γνωστή σαν “ηθοποιός” σε ταινίες ενηλίκων και η αλήθεια είναι ότι δεν δίστασε ούτε λεπτό να ποζάρει γυμνή.

Αν ψάχνεις κάπου σε αυτό το κείμενο να τη βρεις, συγγνώμη αλλά δεν θα τα καταφέρεις. Για να καταφέρω να κρατήσω το επίπεδο που σου προανέφερα, επέλεξα να μην σου παρουσιάσω τις total naked λήψεις.

Η φωτογράφιση έγινε από τον Eli Linnetz, ο οποίος είναι γνωστός για τις sexy λήψεις που χαρακτηρίζουν το βιογραφικό του και είναι ο ίδιος που φωτογράφισε την Kim Kardashian to 2017 για μια χριστουγεννιάτικη κάρτα… όχι γυμνή ευτυχώς!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Kanye λανσάρει τη νέα του συλλογή μέσω των social media, αφού τις δύο προηγούμενες φορές είχε βάλει την Kim Kardashian να φοράει non stop τα ρούχα του και να φωτογραφίζεται από παπαράτσι (και καλά αφού ήταν μια εξ΄ ολοκλήρου στημένη φωτογράφηση), ενώ την άλλη φορά είχε θέσει σαν βασικό μοντέλο την Paris Hilton και η συλλογή κυκλοφόρησε μέσω instagram.

Read More

And More