Kendall Jenner: Αυτός είναι ο περίεργος τρόπος που ετοιμάζεται για το show της Victoria Secret!

Καθώς κάθεται στα παρασκήνια περιμένοντας να της κάνουν τα μαλλιά και το μακιγιάζ πριν το runway της Victoria Secret στο Παρίσι, η Kendall Jenner είναι αρκετά ζεν. «Είμαι καλά-είμαι πραγματικά πολύ ήρεμη, παραδόξως,« λέει για το πώς αισθάνεται πριν το show. “Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει γιατί είναι η δεύτερη φορά μου. Νομίζω ότι τα νεύρα θα με χτυπήσουν σε λίγο.”
Και παρά το γεγονός ότι και είναι μάλλον χρήσιμο να έχει φίλες, όπως τις Gigi και Bella Hadid, “Είναι φοβερό νομίζω και κάνει την εμπειρία τόσο καλύτερη -είναι πραγματικές φίλες μου και αυτό είναι πραγματικά cool. Νιώθω σαν να είμαι σε ένα μεγάλο ταξίδι με το σχολείο. “- η Kendall κάνει μια συζήτηση με τον εαυτό της πριν το show.
“Ξέρω ότι αυτό μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά νομίζω ότι είναι ένα από τα shows, όπου μπορείς πραγματικά να είσαι εγωίστρια και να σκεφτείς τον εαυτό σου λέγοντάς ότι είσαι όμορφη, hot και ότι θα τα πας υπέροχα -από μέσα σου, δεν κάθεσαι μπροστά από τον καθρέφτη, λέγοντας ότι είσαι τόσο hot», λέει γελώντας. “Είναι ένα από αυτά τα shows, όπου θα πρέπει να κάνεις διαφημιστική εκστρατεία στον εαυτό σου.”
Επειδή δεν φοράς κάθε μέρα εσώρουχα στο runway. “Πρέπει να έχεις κάποια αυτοπεποίθηση για να το κάνεις αυτό.”

Read More

And More