Kim Kardashian: Φόρεσε μετά από 25 χρόνια το διάφανο φόρεμα της Kate Moss

To 1993 η Kate Moss στο Elite Model Management party στο Λονδίνο, είχε φορέσει ένα από τα πιο iconic φορέματα που έχουν γράψει ιστορία στο χώρο της μόδας. Το χαρακτηριστικό του ήταν το διάφανο ύφασμα, ένα στοιχείο δηλαδή που έχουν κάνει trend οι σχεδιαστές, τα super models και οι σταρ στο παρόν.

Η Kate Moss έχει καταφέρει να χαράξει στη μνήμη μας αυτό το slip dress, αφού είχε φορέσει μόνο ένα μαύρο σλιπ και μαύρες σαγιονάρες για να κάνει την εμφάνισή της. Η ίδια είχε δηλώσει τότε στη Vogue: Ήταν μια από τις φορές που είχα ξαφνιαστεί. Δεν καταλάβαινα γιατί όλοι το σχολίασαν. Μέσα στα σκοτάδια του πάρτι δεν μου φαινόταν τόσο διάφανο”.

Ερχόμαστε στο παρόν και θα σου κάνω την εξής ερώτηση: “Ποια θεωρείς ότι είναι η Βασίλισσα της διαφάνειας και του naked look;”. Νομίζω ότι σκέφτηκες την Kim Kardashian και όχι τυχαία. Η ίδια μάλιστα έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram που απεικονίζει την ίδια να φοράει ακριβώς το ίδιο φόρεμα με αυτό που φορούσε η Kate πριν από 25 χρόνια.

Η Kim επέλεξε να το αναδείξει με ένα σλιπ στο χρώμα του δέρματος, ένα oversized παλτό και PVC πέδιλα. Ξεκάθαρα λοιπόν, μπορούμε να πούμε ότι η διάσημη περσόνα έφερε και πάλι στο μυαλό μας αυτό το απίστευτο look που είχε φορέσει το super model το 1993.

Read More

And More