Trend Alert!

Λάμψη: H τάση που οφείλεις να φορέσεις στις γιορτές!

Πούλιες, παγιέτες, λαμπερά υφάσματα και το glam επέστρεψε στις χειμερινές πασαρέλες μετά από 2 χρόνια και ακτινοβολεί! Η σεζόν δεν έχει λάμψη μόνο στις βραδινές εμφανίσεις. Οι οίκοι χρησιμοποίησαν λαμπερά κομμάτια σε συδυασμό με basic για να δώσουν την αίσθηση της ανανέωσης που θα ξορκίσει την ψυχολογία που δημιούργησε η πανδημία.

Φέτος είδαμε λαμπερά ρούχα από πολλούς οίκους: Loewe, Giorgio Armani, Prabal Gurung, Dolce & Gabbana, Carolina Herrera, Prada, Valentino, Givenchy, Alberta Ferretti είναι μερικοί μόνο από τους οίκους στους οποίους κομμάτια με έντονη λάμψη έκλεψαν τις εντυπώσεις. Τώρα λοιπόν που είμαστε σε εορταστικό κλίμα είναι η κατάλληλη στιγμή να τολμήσεις και εσύ κάτι λαμπερό. Ένα top, μία φούστα, ένα σακάκι, κάτι με παγιέτες θα ανανεώσει την διάθεσή σου και σίγουρα θα σε βάλει στο γιορτινό κλίμα με τον καλύτερο τρόπο.

SPLASH/Ideal Images

Για τον οίκο Versace το mini χρυσό φόρεμα είναι ήδη best seller και το έχουν λατρέψει όλες οι influencers. Εσύ, αυτές τις γιορτές φόρεσε ένα φόρεμα με λάμψη και δώσε στις μέρες αυτές έναν glam αέρα.

SPLASH/Ideal Images

Η Prada δημιούργησε σύνολα με sequin φούστες και γούνινα παλτό, με ρετρό ύφος και πολυτέλεια. Μία φούστα σε αυτό το ύφος συνδυασμένη ακόμη και με ένα λευκό t-shirt γίνεται party look με μία κίνηση.

SPLASH/Ideal Images

Οι Dolce & Cabbana μας δίνουν «εντολή» για super silver εμφανίσεις και εκτός από φορέματα προτείνουν και μπότες που έχουν λάμψη και δυναμικό στιλ.

Ο οίκος Burberry συνδυάζει ένα λαμπερό top με basic ρούχα και χρώματα και σου δίνει isnpo για εορταστικό look χωρίς υπερβολές.

Read More

And More