Leopard: 4 stylish τρόποι να φορέσεις τώρα το πιο ανατρεπτικό print του καλοκαιριού!

Το leopard είναι από τα πιο αγαπημένα (μου) animal prints και αποτελεί μια κλασικά κομψή επιλογή. Αρκεί να το φορέσεις σωστά! Βασική προϋπόθεση σε αυτό το print είναι η καλή ποιότητα του υφάσματος, γιατί διαφορετικά το σύνολό σου θα κινδυνεύει να δείχνει κάπως… φθηνό!

Ιδανικά ταιριάζει με μαύρα και λευκά κομμάτια, ενώ πάντα του δίνει ένα twist το denim! Όλες έχουμε στην ντουλάπα μας κάποιο leopard κομμάτι ή τουλάχιστον φροντίζουμε να αγοράσουμε ένα στις εκπτώσεις (εγώ πάντα). Σήμερα, λοιπόν, θα σου μιλήσω για το πώς το φοράς σωστά τώρα, τώρα που ο καιρός είναι καυτός και ένα τόσο “καυτό” print, όπως το leopard, μπορεί να “κάψει” το σύνολο σου αν δεν το συνδυάσεις σωστά!

1.Leopard φούστα


Διάλεξε μία midi leopard φούστα και συνδύασέ την με μαύρο top και nude πέδιλα. Κράτησε ένα tan τσαντάκι και ολοκλήρωσε με μαύρα γυαλιά! Look που σε πάει στο γραφείο, για ποτό, αλλά ακόμη και σε γάμο!

2.Leopard φόρεμα


Όσο πιο απλό, τόσο πιο καλοκαιρινό! Σε χαλαρό ύφος και μήκος, συνδύασέ το με μαύρα σανδάλια, μικρά χρυσά σκουλαρίκια και κράτησε ένα μαλακό δερμάτινο τσαντάκι σε natural απόχρωση.

3.Leopard πουκάμισο


Φόρεσέ το με το αγαπημένο σου μαύρο shorts και δώσε city vibes με μία chain bag. Στο νησί αντικατάστησε το μαύρο shorts με το αγαπημένο σου denim.

4.Leopard παντελόνι


Το edgy leopard παντελόνι σου δημιουργεί απόλυτα χαλαρό και summer συνδυασμό με ένα λευκό λινό πουκάμισο. Κράτησε μία straw bag και σίγουρα συνδύασε ένα ζευγάρι flat shoes.

Read More

And More