Mαγιό: Sexy, ρομαντικά ή sporty σου έχουμε ετοιμάσει την πιο stylish λίστα, εδώ θα βρεις αυτό που σου λείπει

Το style που έχεις στην καθημερινότητα σε συνοδεύει και στην παραλία. Sexy, ρομαντικό ή athleisure, τα μαγιό που θα επιλέξεις μπορούν να ακολουθήσουν το προσωπικό σου ύφος. Αν ψάξεις σωστά θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει ώστε να μην είσαι άλλη στο beach bar και άλλη το βράδυ στο ταβερνάκι.

Σήμερα σου έχω το τέλειο θέμα αφού εγώ έψαξα για σένα και βρήκα τα πιο stylish μαγιό για τώρα στην αγορά και μάλιστα τα χώρισα σε αυτές τις μεγάλες κατηγορέις ώστε να έχεις μία εικόνα τι ψάχνεις πριν βγεις στην αγορά.

Λίγες μέρες έμειναν πριν φύγεις διακοπές και αν θες να έχεις το απόλυτο styling πρέπει να έχεις και το απόλυτο μαγιό!

Sexy

Mαύρα, με cuts, ψηλόμεσα σλιπ, ή μεταλιζέ τα sexy μαγιό είναι τολμηρά και εσύ που θα τα φορέσεις επίσης. Εδώ τα πράγματα είναι συγκεκριμένα θες να δείξεις την sexy πλευρά σου και καλά κάνεις. Προσοχή ένα μαγιό μπορεί να είναι too sexy χωρίς να τα “δείχνει” όλα, ακόμη και ένα μαύρο ολόσωμο μπαίνει σε αυτή την κατηγορία αρκεί εσύ να έχεις το σωστό attitude.

Για να δεις τι σου διάλεξε η fashion editor κάνε κλικ εδώ

Sporty

Νeon χρώματα, diving style, με φερμουάρ, με μεγάλα σλιπ το βασικό εδώ είναι η τέλεια εφαρμογή γιατί θα κάνεις τόσα στην παραλία που δεν θες να έχεις κάποιο ατύχημα. Το style αυτό απαιτεί τέλεια ποιότητα στο ύφασμα και άψογο feeting, ρίξε μια ματιά στην λίστα μου και πάρε αυτό που θα σε κάνει να νιώθεις super girl!

Για να δεις τι σου διάλεξε η fashion editor κάνε κλικ εδώ

Ρομαντικά

Mε floral με βολάν με pastel τα ρομαντικά μαγιό θα σου φτιάξουν την διάθεση και θα τα φορέσεις και σαν top το βράδυ με τις φούστες σου. Όσο πιο χαριτωμένο τόσο πιο ωραίο, δες τις επιλογές μου και βάλε στην λίστα σου το επόμενο stylish μαγιό σου.

Για να δεις τι σου διάλεξε η fashion editor κάνε κλικ εδώ

Read More

And More