Η Margot Robbie μας δείχνει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο να συνδυάσουμε τη maxi φούστα

Maxi φούστα! Ένα κομμάτι κλειδί που όλες έχουμε και όλες φοράμε τους καλοκαιρινούς μήνες. Συνήθως τη φοράμε με σανδάλια ή πλατφόρμες, ένα στενό τοπ και κοσμήματα που ταιριάζουν στο όλο στιλ. Αν ψάχνεις νέους τρόπους να την αναδείξεις και να τη συνδυάσεις, τότε συνέχισε να διαβάζεις γιατί η Margot Robbie μας δείχνει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο να την φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι, και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τους στιλιστικούς συνδυασμούς που έχουμε συνηθίσει.

Πριν περάσουμε στο κεντρικό θέμα, θέλω να σου αναφέρω το εξής! Η Margot εκτός από πολύ επιτυχημένη ηθοποιός είναι η νέα ambassador και μούσα του οίκου Chanel. Οπότε μιλάμε για ένα fashion icon που οι στιλιστικές της επιλογές απασχολούν όλο το κόσμο.

Τώρα στο θέμα μας! Η Margot επέλεξε μια maxi φούστα με prints και επέλεξε να τη συνδυάσει με ένα τοπ σε απόχρωση του κίτρινου, που θεωρείται must για φέτος και σου το έχουμε πει ξανά. Οκ, εσύ μπορείς να διαλέξεις κάτι με κοντό μανίκι, μιας και η θερμοκρασία στην Ελλάδα είναι πιο αυξημένη.

Το τέλειο σε αυτό το look είναι η επιλογλη των oxford shoes. Η ηθοποιός δεν διάλεξε ούτε σανδάλια, ούτε πλατφόρμες, αλλά αυτό το ανδρικό παπούτσι ώστε να κάνει πιο urban το αποτέλεσμα! Σε τσάντα διάλεξε μια του οίκου Chanel σε σχήμα πουγκί.

Read More

And More