Η Margot Robbie μεταμορφώνεται σε σκιέρ και ποζάρει για τη νέα συλλογή του οίκου Chanel

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την παρουσίαση της συλλογής Chanel Cruise 2018 (η οποία είχε θέμα με έμπνευση από την κρουαζιέρα), ο σχεδιαστής Karl Lagerfeld, απομακρύνθηκε από τις θαλάσσιες δραστηριότητες για να δώσει προσοχή σε μια άλλη δραστηριότητα: τα χειμερινά αθλήματα. Με όνομα Coco Neige (το “χιόνι” στα γαλλικά), ο σχεδιαστής δημιούργησε μια συλλογή αποκλειστικά αφιερωμένη στα αθλήματα στο χιόνι και διάλεξε τη νέα ambassador του οίκου, Margot Robbie, να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας.

“Αυτή η φωτογράφιση ήταν μια από τις μεγαλύτερες εμπειρίες της καριέρας μου. Η ενέργεια και η ατμόσφαιρα ήταν τόσο υπέροχη και συνεργατική. Ένα από τα πρώτα πράγματα που μου είπε ο Karl Lagerfeld ήταν ότι ποτέ δεν πρέπει να παίρνουμε τον εαυτό μας πολύ σοβαρά”, δήλωσε η Robbie σε μια δήλωση σχετικά με την εμπειρία της στα γυρίσματα. “Έχει ένα πολύ δημιουργικό μυαλό και ξέρει ακριβώς τι θέλει. Ο Karl Lagerfeld είναι δημιουργός. Ήξερα ήδη ότι ήταν ιδιοφυΐα, αλλά τώρα ξέρω ότι είναι απλώς ένας θαυμάσιος άνθρωπος”.

Η φωτογράφιση έγινε από τον ίδιο τον Karl, ενώ το styling επιμελήθηκε η Carine Roitfeld. Η Margot φόρεσε ένα πουλόβερ και ένα ιδιαίτερο καπέλο και πόζαρε στην ύπαιθρο με φόντο τον ουρανό και τα σύννεφα. Το πιο σημαντικό είναι ότι η συλλογή ενσαρκώνει την αγάπη της Gabrielle Chanel για την υπαίθρια και αθλητική ένδυση. Και επειδή η Chanel ήδη σχεδιάζει πολυτελή αξεσουάρ για σκι και snowboard, επέλεξε το επόμενο βήμα να είναι τα ρούχα που θα φορούν εκείνοι που έχουν αδυναμία στα snow sports.

Αντλώντας από τις αρσενικές και θηλυκές ενέργειες, η συλλογή Cocoo Neige “παίζει” με τα κλασικά στοιχεία της Chanel, όπως το tweed, το δέρμα και το quilting, το σατέν και το βελούδο, ενώ “ενισχύει” την κολεξιόν με αδιάβροχα υλικά, ραφές που διατηρούν την θερμοκρασία και ενισχυμένη προστασία για το κρύο. Μερικά από τα items που θα περιλαμβάνει η συλλογή είναι παρκά, jackets, πουλόβερ, σαλοπέτες.. Όσο για τα αξεσουάρ, ο Karl δημιούργησε ιδιαίτερα καπέλα, suede γάντια, μπότες με κορδόνια, backpacks και κομψά γυαλιά για σκι.

Read More

And More