Μήπως η Bella Hadid μας δείχνει τη νέα τάση στα κοσμήματα;

Η Bella Hadid είναι γνωστή για την αδυναμία της στο 90‘s style και τα vintage ρούχα. Κάθε της εμφάνιση χαρακτηρίζεται από αυτήν την αισθητική, και πάντα τη βλέπουμε στις street style εμφανίσεις και στα πάρτι να φοράει ρούχα, αξεσουάρ και κοσμήματα με vibes από αυτήν τη δεκαετία. Εξαίρεση λοιπόν, δεν αποτελεί και η πιο πρόσφατη εμφάνισή της.

Περιληπτικά θα σου πω ότι η Bella φόρεσε ένα ψηλόμεσο τζιν σε συνδυασμό με ένα corset top (super 90’s), αλλά το θέμα μας αυτήν τη φορά δεν είναι τα ρούχα. Το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να ολοκληρώσει το σύνολό της με ένα ζευγάρι κρίκους(super 90’s και πάλι). Όχι όμως κλασσικούς μεταλλικούς κρίκους, αλλά ένα ζευγάρι δημιουργημένο από διάφανο υλικό.

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια οι μεταλλικοί κρίκοι έχουν πάρει… τα πάνω τους! Σε ασημί ή χρυσό, σε μεγάλο ή μικρό μέγεθος, έχουν καταφέρει να ενταχθούν στο στιλ μας κάθε ώρα της ημέρας και σε κάθε περίσταση. Μήπως όμως, το νέο trend στα κοσμήματα είναι οι plastic κρίκοι; Η Bella, όπως σου προανέφερα, ήδη τους έχει αγαπήσει και ήδη τους έχει φορέσει…

Τις τελευταίες σεζόν το πλαστικό υλικό έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα αξεσουάρ, όπως στις τσάντες και στα παπούτσια. Τώρα βλέπουμε λοιπόν, να επηρεάζει και τα κοσμήματα, κάνοντάς μας να πιστεύουμε ότι σίγουρα πρόκειται για το next big thing στο χώρο της μόδας.

Αν λοιπόν, θέλεις να είσαι πιο ενημερωμένη από τις φίλες σου, φόρεσε αυτούς τους κρίκους και δείξε σε όλους πόσο fashion icon είσαι!

Read More

And More