Η Miranda του Sex and the City λανσάρει μια συλλογή με πολιτικό μήνυμα για την επέτειο της σειράς

Η Cynthia Nixon (γνωστή και ως Miranda από τη θρυλική σειρά “Sex and the City”), συνεργάστηκε με ένα δημοφιλές Instagram account, το @everyoutfitonsatc, για να δημιουργήσει μια συλλογή που γιορτάζει όχι μόνο την εκστρατεία της κατεβαίνοντας ως Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, αλλά και την 20η επέτειο του Sex and the City. Ναι ναι, το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε πριν από 20 χρόνια ακριβώς!

Η ίδια μάλιστα έγραψε στο twitter: Είσαι η Miranda που ψηφίζει τη Cynthia;”, και μετά συνέχισε, “Προς τιμήν του #SATC20, λανσάρουμε μια σειρά η οποία σχεδιάστηκε από το λογαριασμό στο instagram με τίτλο Every Outfit on Sex and the City” Γιατί όλες πρέπει να γίνουμε Miranda που θα ψηφίσει τη Cynthia”.

Για να σου δώσω λίγο να καταλάβεις, η Cynthia Nixon το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να ασχολείται σοβαρά και με τα κοινά. Η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι αρκετά πολιτικοποιημένη και για αυτό τον λόγο πρόκειται να μπει στον πολιτικό στίβο, κατεβαίνοντας ως Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης. Προφανώς χρησιμοποίησε το ρόλο της ως “Miranda”, η οποία στη σειρά ήταν μια πολύ δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα, για να δηλώσει πως ακόμα και αυτός ο χαρακτήρας θα την ψήφιζε. Και όλο αυτό το concept αποφάσισε να το κάνει μιας και το Sex and the City έχει επέτειο.

Anyway! Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει t-shirts, αθλητικά καπέλα και τσάντες και οι τιμές ξεκινούν από 22 δολάρια.

Read More

And More