Mύκονο, Αντίπαρο ή Αμοργό; Πες μου που θα πας να σου πω τι θα πάρεις μαζί σου!

Τα νησιά είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για τις καλοκαιρινές διακοπές σου. Καθένα με την δική του ομορφιά και με το δικό του αγαπημένο κοινό.

Υπάρχουν νησιά για όλα τα γούστα και εσύ θα επιλέξεις που θες να περάσεις τις μέρες που δεν δουλεύεις μαζί με την παρέα σου. Κάπου με μουσική και glam κόσμο, κάπου που είναι όλα χαλαρά και υπάρχει boho διάθεση ή κάπου που φυσάει ο άνεμος και τα sea sports είναι το must do.

Σου έχω ετοιμάσει την τέλεια λίστα ανάλογα τον προορισμό σου και εσύ θα διαλέξεις τι τελικά θέλεις να πάρεις μαζί ώστε να έχει το σωστό style για το νησί.

Glam style: Mύκονος

Εδώ θες σίγουρα a touch of glam. Kαφτάνια από μετάξι, statement bags, χρυσά κοσμήματα και ολόσωμα μαγιό είναι αυτά που θα πρέπει να βάλεις στην βαλίτσα σου οπωσδήποτε. Δώσε βάση στα lux αξεσουάρ για να κάνεις την διαφορά ενώ μείνε σε black & white αποχρώσεις και όχι πολλά print.

Δες τι σου προτείνει η fashion editor του Tlife

Boho style: Aμοργός

Αέρινα φορέματα σε maxi ή midi γραμμή, pyzama style παντελόνια, espadrilles και ψάθινες τσάντες θα συμπληρώσουν τέλεια την χαλαρή μποέμικη διάθεση σου. Διάλεξε ρούχα και αξεσουάρ που έχουν ένα folk ύφος και βάλε στην βαλίτσα σου μαντήλια και ethnic κοσμήματα.

Δες τι σου προτείνει η fashion editor του Tlife

Sporty style: Aντίπαρος

Βackpack, μαγιό για sports, hoodie γιατί θα μείνεις μέχρι αργά στην θάλασσα και άνετα slides θα πρέπει να πάρεις μαζί σου στο νησί του surf!Xρώματα και exotic prints θα δώσουν το σωστό vibe για εσένα που οι αθλητικές δραστηριότητες δεν σταματούν ποτέ.

 

Δες τι σου προτείνει η fashion editor του Tlife

Read More

And More