Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου ζωγραφίζει το πρώτο του… εξώφυλλο!

O ταλαντούχος Δημήτρης Παπαϊωάννου ζωγράφισε το πρώτο του εξώφυλλο για το τεύχος της ελληνικής Vogue που θα βγει σε λίγες μέρες!Το concept ήταν να δημιουργήσει το πρόσωπο της ελπίδας όπως αυτό το φαντάζεται και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Η αρχισυντάκτρια που περιοδικού τονίζει: ”Ο Δημήτρης Παπαιωάνουν ζωγραφίζει το πρόσωπο της ελπίδας στο -πρώτο- εικαστικό εξώφυλλο της Vogue Greece Σεπτεμβρίου. Ο διεθνής Έλληνας καλλιτέχνης, πιστεύει ότι αν η ελπίδα ήταν πρόσωπο, δε θα είχε συγκεκριμένο φύλο, χρώμα δέρματος ή ηλικία. Δεν θα έμοιαζε σε κανέναν μας, ακριβώς γιατί μοιάζει σε όλους μας: «Η ελπίδα ζει μέσα μας», όπως λέει και ο τίτλος του τεύχους. Για πρώτη φορά στα 128 χρόνια ιστορίας της, η Vogue ένωσε τις 26 εκδόσεις της στη δημιουργία τευχών κοινής θεματικής, με άξονα το μεγάλο ζητούμενο των ημερών μας: την ελπίδα. «Ναι η ελπίδα ζει μέσα μας. Κι έτσι προχωράμε πάντα μπροστά. Σ’ ένα μέλλον που θέλουμε, σ΄ ένα μέλλον που αξίζουμε, σ’ ένα μέλλον που πρέπει να προσπαθήσουμε για να το κατακτήσουμε”.

@papaioannou_d

O Δημήτρης Παπαϊωάννου τα τελευταία χρόνια ζωγραφίζει και ανεβάζει συχνά έργα του στο instagram του όπου μπορείς να τα δεις όλα!

@papaioannou_d

Read More

And More