Ο οίκος Balenciaga είναι επίσημα πιο δημοφιλής από τα Vetements

Ο οίκος Balenciaga ξεπέρασε σε πωλήσεις τα Vetements, σύμφωνα με την παγκόσμια πλατφόρμα αναζήτησης Lyst. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει αναφέρει για τον Balenciaga ότι είναι το πιο hot brand για τρίτο τρίμηνο στη σειρά, με τον Gucci να έρχεται δεύτερος. Τα Vetements ανέβηκαν δύο θέσεις και πήραν την τρίτη θέση.

Η άνοδος των Vetements το τελευταίο τρίμηνο σίγουρα θα ικανοποίησαν τον σχεδιαστή του οίκου, Demna Gvasalia, ο οποίος έκανε μια θυμωμένη δημόσια δήλωση πριν λίγο καιρό, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς της HighSnobiety ότι οι πωλήσεις των Vetements μειώθηκαν. Τα στοιχεία της Lyst αναφέρουν πάντως, ότι η επισκεψιμότητα στο site των Vetements αυξήθηκε κατά 32%.

Ωστόσο, οι πωλήσεις του Balenciaga αυξάνονται σημαντικά σε σχέση με των Vetements, μιας και ο ρυθμός αναζήτησης του οίκου στο internet αυξήθηκε κατά 103%.

Αυτό που πρέπει να αναφερθεί σε αυτό το σημείο, είναι ότι ο οίκος Vetements αποφάσισε να σταματήσει να παρουσιάζει τις συλλογές του στην Εβδομάδα Μόδας και θα προτιμήσει να τις δείχνει μέσω των lookbook. Πιστεύεις λοιπόν, ότι αυτή η απόφαση θα φέρει αύξηση ή μείωση στις πωλήσεις του οίκου; Ο καιρός και τα νέα στοιχεία της Lyst θα δείξουν!

Read More

And More