Ο οίκος Chanel αποκάλυψε για πρώτη φορά τα κέρδη που είχε από τις περσινές πωλήσεις

Έχοντας στο βιογραφικό του τα πιο υπέροχα catwalks, τις πιο τέλειες τσάντες, αλλά και μια ιστορία στο χώρο της μόδας που μετράει περίπου 108 χρόνια, γνωρίζουμε ότι ο οίκος Chanel είναι από τα πιο κορυφαία και πολυτελή brand παγκοσμίως. Το θέμα είναι ότι πριν από μερικές ώρες, ο γαλλικός οίκος αποκάλυψε για πρώτη φορά τα κέρδη που είχε από τις πωλήσεις πέρσι, ένα ποσό που ακουμπάει τα 9,62 δισεκατομμύρια δολάρια (OMG).

Αυτά τα κέρδη λοιπόν, που σχεδόν ακουμπούν τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια και αφορούν το έτος 2017, ξεπερνούν κατά πολύ τις πωλήσεις άλλων ανταγωνιστικών οίκων, όπως τον Gucci που το 2017 έβγαλε από τις πωλήσεις του 7,1 δισεκατομμύρια δολάρια. Η LVMH, η οποία έχει στην κατοχή της τον οίκο Louis Vuitton, δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τα κέρδη της, αλλά υπολογίζεται ότι ο γαλλικός οίκος κέρδισε 9,28 έως 11,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Όσον αφορά στον οίκο Chanel και σύμφωνα με τις δηλώσεις που έγιναν, φαίνεται πως οι πωλήσεις το 2017 αυξήθηκαν κατά 11% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ενώ αναφέρεται ότι 1,46 δισεκατομμύρια δολάρια ξοδεύτηκαν για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά τα εντυπωσιακά shows!

Read More

And More