Ο οίκος Prada παρουσίασε τη resort συλλογή για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018

Ο οίκος Prada παρουσίασε τη Resort collection για την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2018. Η συλλογή, όπως κάθε άλλη φορά, είχε ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα και κατάφερε να “παντρέψει” μεταξύ τους πολλά και διαφορετικά στοιχεία.

Όταν τα μοντέλα ξεκίνησαν να βγαίνουν στο catwalk, αντιληφθήκαμε πως το sporty στοιχείο δεν θα έλειπε από αυτήν τη κολεξιόν. Το “παρών” έδωσαν τα winder break jackets σε συνδυασμό με διαφάνειες και sneakers ή point toe flats. Τα ανδρικά πουκάμισα “συνόδευσαν” τα lady like φορέματα και μεταμορφώθηκαν στο απόλυτο casual style με τα sporty αξεσουάρ, όπως κάλτσες και αθλητικά παπούτσια όπως προαναφέρθηκε.

Την τιμητική τους όμως είχαν και τα ρομαντικά φορέματα σε παστέλ αποχρώσεις και με floral μοτίβο, τα οποία μετέτρεψαν τα μοντέλα σε sexy λολίτες με χαρακτηριστικό την κομψότητα. Επιπλέον, είδαμε ιδιαίτερα πανωφόρια με τονισμένη μέση που άφηναν ακάλυπτους τους ώμους και που συνδυάστηκαν με δαντελένια bralet.

Οι πιέτες υιοθετήθηκαν σε πολλές δημιουργίες, ανεξαρτήτου στιλ. Για ακόμα μια φορά λοιπόν τα sporty looks απόκτησαν άλλον αέρα με τα διάφανα pleated στοιχεία, πότε σε παστέλ και πότε σε μαύρο χρώμα.

Τέλος, μερικά από τα outfits είχαν επιρροές από τη δεκαετία του 20′, με τα πούπουλα και τα sequin στοιχεία να διακοσμούν φορέματα και pyjama sets.

Read More

And More