Ο Ralph Lauren θα βραβευτεί για έναν σημαντικό λόγο και θα είναι παρούσα η Βασίλισσα Ελισάβετ

Ο Ralph Lauren θα βραβευτεί για έναν σημαντικό λόγο και θα είναι παρούσα η Βασίλισσα Ελισάβετ | tlife.gr

Ο Ralph Lauren θα είναι ο πρώτος Αμερικάνος σχεδιαστής που θα πάρει τον τίτλο του “Ιππότη του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας” για τις υπηρεσίες του στην μόδα και στην φιλανθρωπία, σε μία υπέροχη τελετή που θα γίνει τον επόμενο χρόνο και θα παραστεί η ίδια η Βασίλισσα.

Ο Ralph Lauren έχει ντύσει πολλές φορές με δημιουργίες του stylish royals όπως η Princess Diana, η Kate Middleton, και η Meghan Markle. Είναι στον χώρο της μόδας πάνω από 50 χρόνια, αλλά παράλληλα έχει μεγάλο έργο και στην φιλανθρωπία. Το ίδρυμα The Ralph Lauren Corporation έχει δημιουργήσει το Nina Hyde Center για την έρευνα στον καρκίνο του μαστού, ενώ κάθε χρόνο κάνει πολλές εκδηλώσεις και ενέργειες για τους ασθενείς με καρκίνο.

Το τίτλο του “Ιππότη” έχουν πάρει και άλλοι Αμερικάνοι όπως ο πρόεδρος Ronald Reagan, η Angelina Jolie, ο Steven Spielberg, ο Bill και η Melinda Gates αλλά πρώτη φορά θα δοθεί ο τίτλος αυτός σε Αμερικάνο σχεδιαστή ρούχων.

Αυτό δεν είναι το πρώτο τιμητικό βραβείο του Lauren και πιθανότατα δεν θα είναι το τελευταίο. Έχει ήδη λάβει το κλειδί της Νέας Υόρκης από τον δήμαρχο Michael Bloomberg, το βραβείο για τον σχεδιαστή της χρονιάς, αλλά και την τιμητική διάκριση της γαλλικής “Λεγεώνας της τιμής” από το πρόεδρο της Γαλλίας.

READ more