Οδηγός αγοράς: Mποτάκια για όλα τα style, εδώ θα βρεις αυτό που ψάχνεις!

Χειμώνας χωρίς μποτάκια δεν γίνεται!Αnkle boots, west booties ή με track σόλα, σίγουρα τα σχέδια και οι επιλογές είναι πάρα πολλές!Κάθε σεζόν τα trends καθιερώνουν τα μποτάκια σαν τα must have παπούτσια της σεζόν και τώρα που έχουμε εκπτώσεις θες να αποκτήσεις ένα ακόμη!Πολύ καλά κάνεις!

Fact τα μποτάκια είναι το παπούτσι πoυ φοράμε περισσότερο μέσα στην χειμερινή περίοδο και όλη την ημέρα αφού μπορείς να το συνδυάσεις με casual αλλά και βραδινά look.

Πριν πας στην αγορά για να δεις και να αγοράσεις τα επόμενα μποτάκια σου εγώ σου έχω ετοιμάσει ένα τέλειο οδηγό αγοράς με όλα τα style ώστε να δεις και να προετοιμαστείς!

Υπάρχουν σχέδια για όλα τα γούστα αλλά κυρίως για όλα τα budget, τα αγαπημένα σου μποτάκαι στις βιτρίνες του Tlife!

Αnkle boots

Δεν υπάρχει γυναικεία γκαρνταρόμπα χωρίς αυτό το βασικό παπούτσι.Αγκαλιάζουν το πόδι και με το σωστό τακούνι ειναι το μποτάκι που φοράς 24 ώρες το 24ώρο! Φέτος τα σχέδια είναι πολλά εκτός από τα καθιερωμένα μαύρα θα βρεις lace up με κορδόνια, λευκά, χρωματιστά κακι λουστρίνι ώστε να βάλεις ένα νέο twist στα look σου.

Δες τα πιο στιλάτα της αγοράς ΕΔΩ

Track boots

Είναι το νέο μεγάλο trend, τρακτεροτή σόλα και μαύρα θυμίζουν περισσότερε Μatrix shoes και είναι τα αγαπημένα της Bella Hadid. Mπορείς να βρεις αρβυλάκια αλλά και με sock effect ανάλογα με το τι σου αρέσει περισσότερο. Τόλμησε τα και κάνε την διαφορά φέτος!

Δες τα πιο στιλάτα της αγοράς ΕΔΩ

West booties

Εδώ και μερικές σεζόν είναι τα must have μποτάκια, δείχνουν τέλεια με τα καθημερινά σου denim σύνολα και δεν λείπουν ποτέ από τα catwalks της Isabel Marant. Δερμάτινα, suede με σχέδια ή ανάγλυφες details μπορείς να τα χαρείς από τώρα μέχρι την άνοιξη με shorts σε boho style!

Δες τα πιο στιλάτα της αγοράς ΕΔΩ

Read More

And More