Οι πιο ωραίες instagram pics που ανέβασαν οι διάσημες αυτή την εβδομάδα!

Σάββατο σήμερα και σίγουρα έχεις κανονίσει να περάσεις τέλεια! Είτε χαλαρώσεις στο σπίτι είτε φύγεις για μία απόδραση σε κοντινή παραλία, η μέρα είναι δική σου και θα την ευχαριστηθείς. Εγώ για να στην κάνω ακόμη καλύτερη, σου έχω ετοιμάσει ένα ρεπορτάζ με τις ωραιότερες φωτογραφίες που ανέβηκαν αυτή την εβδομάδα στο instagram.

Που πήγαν οι celebrities, τι φόρεσαν, τι πόσταραν; Kαι πολλά ακόμη ώστε να απολαύσεις ωραίες εικόνες αλλά και να πάρεις κάποια styling tips από τις πιο στιλάτες  γυναίκες της showbiz για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις!

Enjoy!

@tatianastefanidou

H Τατιάνα λίγο πριν φύγει διακοπές μας δείχνει πως φοράμε στιλάτα την ολόσωμη φόρμα το καλοκαίρι στην πόλη με metallic mules και snake print tote bag.

@bellahadid

H Βella Hadid πρωταγωνιστεί στην fresh campaign του Calvin Klein και μας θυμίζει πως τα sporty μαγιό με έμπνευση από το baywatch είναι ξανά τάση.

@emrata

Μπορεί στην προσωπική της συλλογή να έχει πολλά printed μαγιό παρόλα αυτά η Emrata επιλέγει μαύρο bikini όταν θέλει sexy εμφάνιση.

@oliviaculpo

Eνα στιλάτο beachwear, ψηλόμεσο shorts με ίδιο bikini top και blazer για εμφάνιση που θυμίζει διακοπές στο Capri.

@elena_hristopoulou

Tα maxi φορέματα είναι μεγάλη τάση κάθε καλοκαίρι, πάρε έμπνευση από την Έλενα Χριστοπούλου και φέτος διάλεξε ένα με μεγάλα floral σχέδια.

@mairiboo

Τα φορέματα με τους ώμους έξω είναι η καλύτερη λύση για sexy & stylish εμφανίσεις το καλοκαίρι, πάρε ιδέες από την Μαίρη Συνατσάκη και διάλεξε ένα σε χρώματα που σε κολακεύουν.

@thesofiakarvela

Floral & animal prints ένα συνδυασμός που απαιτεί τόλμη και φαντασία, η Σοφία Καρβέλα εδώ το έχει πετύχει τέλεια.

@athina1konomakou

Ρίγες! Πάντα δίνουν ένα cute αποτέλεσμα και σίγουρα αν τις φορέσεις σε μαγιό θα είναι τέλειες όπως στην φωτογραφία που ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου.

@chiaraferragni

Tα σανδάλια είναι μεγάλη τάση φέτος και ειδικά αυτά που φοράει η Chiara εδώ, εσύ μπορείς να βρεις πολλά σχέδια στο δικό σου budget και να υιοθετήσεις αυτή την huge τάση.

@kimkardashian

Tα bustier top είναι τα αγαπημένα της Kim, τονίζουν ακόμη περισσότερο τις καμπύλες της και τα επιλέγει σε πολλά χρώματα όπως αυτό το μωβ. Δοκίμασε τα και εσύ με τζιν παντελόνι και minimal mules.

 

Read More

And More