Oι πιο ωραίες instagram pics που ανέβασαν οι διάσημες αυτή την εβδομάδα!

Ήρθε το ΣΚ ξανά και έχεις όλο τον χρόνο να χαλαρώσεις, να περάσεις τέλεια και να γεμίσεις μπαταρίες για την επόμενη εβδομάδα. Κάθε Σάββατο, εδώ στην αγαπημένη σου fashion στήλη σου ετοιμάζω ένα απολαυστικό ρεπορτάζ με τις πιο ωραίες instagram pics που είδαμε όλη την εβδομάδα από τις διάσημες.

Που πήγαν, τι φόρεσαν, τι πόσταραν, χαλάρωσε στον καναπέ σου και πέρασε ένα χαλαρωτικό μεσημέρι με τις celebrities και πάρε και μερικά styling tips!

@chrismpo

Οι μεγάλες τσάντες που είναι πλεκτές είναι η απόλυτη λύση για τις διακοπές σου αφού μπορείς να την κρατήσεις όλη μέρα και να έχεις ένα στιλάτο αποτέλεσμα.

@kendalljenner

To διάσημο μοντέλο κάνει τις διακοπές του και επιλέγει φόρεμα με πράσινα σχέδια και ψάθινο καπέλο για μετά την παραλία δίνοντας μας tips για after beach look.

@chiaraferragni

Leopard bikini για την Chiara Ferragni που συνεχίζει τις διακοπές της και μας δίνει μαθήματα για holidays looks, συνδυάζοντας το μαγιό της με καπελάκι ψάθινο του οίκου Dior.

@vickykaya_

To πράσινο χρώμα σε ολόσωμο μαγιό της Βίκυ Καγιά μας έκλεψε την καρδιά και είναι από τις πιο ωραίες εμφανίσεις της εβδομάδας.

@alexachung

Tο maxi vintage φόρεμα της Alexa Chung σε τέλειο κίτρινο χρώμα, συνδυασμένο με pretty balarinas είναι μία πολύ ωραία εμφάνιση ιδανική για τις διακοπές σου ή αν έχεις κάποιο κάλεσμα βάφτιση κλπ.

@despo1navndi

Στην Κύθνο βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή για τα γυρίσματα της νέας της εκπομπής και επέλεξε kimono με floral σχέδια συνδυασμένο με shell sandals και κόκκινο καπέλο, look τέλειο για το νησί.

@haileybieber

Η Hailey σε χαλαρό ύφος με crop top και layering από χρυσά κοσμήματα που μας αρέσει πολύ. Μας δίνει ιδέα για το πως συνδυάζουμε τα κολιέ μας με στιλάτο τρόπο.

@emrata

To sexy girl επέστρεψε στο κανονικό χρώμα των μαλλιών της και φοράει λευκό bikini από την συλλογή της που έχεις tiny κομμάτια τα οποία ρυθμίζεις εσύ πως θέλεις να είναι.

@victoriabeckham

Κλασικό λευκό πουκάμισο που φοράς με όλα τα look σου, καλοκαίρι στο νησί στην πόλη αφού αποτελεί κομψή επιλογή σύμφωνα και με την Victoria Beckham.

@foureira

H Ελένη Φουρέιρα με super sexy εμφάνιση στην πισίνα φορώντας μαύρο bikini και λευκά γυαλιά ηλίου! Copy the look

Read More

And More