Οι συνεργάτες του Karl Lagerfeld και άνθρωποι από το χώρο της μόδας “αποχαιρετούν” το διάσημο σχεδιαστή

O Karl Lagerfeld υπήρξε μια από τις πιο σημαντικές παρουσίες στο χώρο της μόδας τις τελευταίες δεκαετίες. Οι δημιουργίες του, οι καμπάνιες που φωτογράφιζε και σκηνοθετούσε έχουν αποτελέσει ισχυρό θεμέλιο για την ιστορία της μόδας και πολλοί θα είναι εκείνοι που θα επηρεαστούν και θα εμπνευστούν από το έργο του.

Ο Karl είχε πολλούς στενούς συνεργάτες, φίλους και διάσημα μοντέλα που τον ακολουθούσαν και τον στήριζαν στη διάρκεια της καριέρας του. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι αποφάσισαν να τον αποχαιρετήσουν μέσω instagram με αναμνηστικές φωτογραφίες και συγκινητικά μηνύματα, δηλώνοντας τη στεναχώρια τους για αυτήν την απώλεια.

 

Carine Roitfeld

Υπήρξε μια από τις πιο στενές φιλές του σχεδιαστή που βρισκόταν δίπλα του σε κάθε βήμα. Η διάσημη fashion editor μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από instagram stories κι ένα post που έδειχναν την αγάπη της για εκείνον και τις μοναδικές στιγμές που είχαν περάσει μαζί.

 

Anna Wintour

https://www.instagram.com/p/BuEvAHyAINe/

Στο λογαριασμό της Artistic Director της Condé Nast και της Editor in Chief της Vogue, Anna Wintour, είδαμε ένα instagram story κι ένα post στα οποία φαίνεται το πένθος της καλής φίλης του Karl. Η ίδια δήλωσε πως ο κόσμος έχασε ένα “γίγαντα”. Μάλιστα ανέφερε πως ο Karl δεν ήταν απλά ένας σχεδιαστής, αλλά ένας άνθρωπος με πολύ έξυπνο μυαλό που οι δημιουργίες του έκοβαν την ανάσα, και το να είναι κάποιος φίλος του ήταν απλά ένα δώρο.

 

Caroline De Maigret

Υπήρξε ambassador του οίκου και μια αγαπημένη φίλη του Karl. Η Caroline ευχαρίστησε τον σχεδιαστή για την εμπιστοσύνη που της έδειξε και μέσα από ένα post ξετυλίγει όλα τα προτερήματα που είχε σαν άνθρωπος. Επίσης τον ευχαρίστησε που της έμαθε να δουλεύει σκληρά και να κοιτάει μπροστά και όχι πίσω. Αποκάλυψε μάλιστα, πως τον Karl τον εκνεύριζε να κοιτάει και να αναπολεί το παρελθόν.

 

Kaia Gerber

Ήταν μια από τις μούσες του Karl. Η Kaia Gerber, κόρη της Cindy Crawford, έκανε post μια φωτογραφία τους στο instagram λέγοντας πως ο κόσμος είναι πιο όμορφος λόγω του Karl και ότι ο ίδιος κατάφερε να της διδάξει πολλά για αυτόν το χώρο.

 

Kendall Jenner

Η Kendall θέλησε να τιμήσει τον σχεδιαστή με μια σειρά από posts που έδειχναν τη συνεργασία τους. Το μοντέλο δήλωσε πως ήταν τιμή της να βρίσκεται στα όμορφα shows που δημιουργούσε, να είναι η νύφη σε ένα από τα catwalk του, να είναι δική του φίλη.

 

Cindy Crawford

Το μοντέλο που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Karl ανακοίνωσε πως η απουσία του θα γίνει αισθητή και θα λείψει σε όσους αγαπούν τη μόδα.

 

Penelope Cruz

Η ηθοποιός ήταν μια από τις ambassadors του γαλλικού οίκου και είχε φορέσει πολλές δημιουργίες του Karl στο κόκκινο χαλί. Η ίδια είπε πως θα υπάρχει πάντα χώρος στην καρδιά της για εκείνον και ότι ποτέ δεν θα ξεχάσει τη γενναιοδωρία του και το πόσο γελούσαν μαζί.

 

Alexa Chung

Η Alexa δεν έκανε καμία δήλωση, παρά μόνο ανέβασε ένα story στο instagram με μια φωτογραφία τους. Οι δυο τους είχαν άψογη σχέση και η νέα σχεδιάστρια είχε δηλώσει πολλές φορές ότι ο Karl την είχε εμπνεύσει.

 

Giovanna Battaglia

Η διάσημη fashion editor επέλεξε να μην μιλήσει για το θάνατο του Karl. Θέλησε όμως να τον τιμήσει με μια φωτογραφία από παλιά καμπάνια του οίκου Chanel με πρωταγωνίστρια τη Linda Evangelista.

 

Lily Rose Depp

Η κόρη της Vanessa Paradis και του Johnny Depp υπήρξε μούσα του Karl Lagerfeld. Για να τιμήσει το έργο του σχεδιαστή και να τον αποχαιρετήσει ανέβασε φωτογραφίες από μια εμφάνισή της σε ένα από τα couture show του σχεδιαστή, μια καμπάνια Chanel που πρωταγωνιστεί η μαμά της και ακόμα μια εικόνα που δείχνει εκείνη, τον Karl και τη Vanessa.

 

Jada Pinkett Smith

Η γυναίκα του Will Smith και μητέρα της Willow Smith, ευχαρίστησε τον Karl που δίδαξε στην κόρη της τόσα πολλά. Η Willow έχει υπάρξει μοντέλο, ambassador και μούσα του Karl Lagerfeld και του οίκου Chanel.

 

Candice Swanepoel

Η βετεράνος της Victoria’s Secret ανάρτησε ένα story στο instagram δηλώνοντας πως η μόδα δεν είναι ξανά ίδια μετά την “απουσία” του.

 

Κάνε κλικ εδώ και δες τα μηνύματα των σταρ για το θάνατο του Karl Lagerfeld!

Read More

And More