Η ολοκληρωμένη συλλογή της Miley Cyrus με τα πιο… glittery sneakers

Θέλεις να προσθέσεις μια λαμπερή πινελιά στις εμφανίσεις σου; Τότε συνέχισε να διαβάζεις γιατί τα νέα sneakers που σχεδίασε η Miley Cyrus είναι αυτό που ψάχνεις. Η νεαρή τραγουδίστρια, όπως σου είχαμε πει λίγες εβδομάδες πριν, ετοίμασε τη δεύτερη συλλογή της για το γνωστό brand Converse και πραγματικά είναι ότι πιο… glittery έχουμε δει ποτέ.

Το brand και η Miley ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους τον Ιούνιο του 2017 για το Pride Month, το οποίο στοχεύει να υποστηρίξει και να γιορτάσει την LGBTQ community, ενώ στη συνέχεια, το Νοέμβριο του 2017, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη δεύτερη συνεργασία μέσω του Instagram. Αναρωτιέσαι λοιπόν, πότε θα βγει στην αγορά αυτή η συλλογή; Η απάντηση είναι στις 3 Μαΐου.

Τρία ξεχωριστά σχέδια σε λευκό και μαύρο χρώμα που έχουν σαν χαρακτηριστικό τη σόλα με glitters, η οποία επηρεάζεται από το χρώμα του ροζ, του ασημί ή αποτυπώνεται με prints που βλέπουμε κυρίως στις μπαντάνες.

Από τη στιγμή λοιπόν, που τα glitters είναι hot trend τις δύο τελευταίες σεζόν, δεν θα μπορούσαν να λείπουν ούτε από τα αγαπημένα μας sneakers.

Read More

And More