Πες μου τι τσάντα κρατάς να σου πω τι τύπος είσαι!

Όλες έχουμε αδυναμία στις τσάντες, όλες έχουμε πάνω από 4 στην ντουλάπα και -ναι- κάθε σεζόν αγοράζουμε και μία ακόμη. Όμως υπάρχει αυτή η τσάντα που αγαπάς περισσότερο, κρατάς στις πιο πολλές εμφανίσεις σου, και είναι αυτό που λέμε: my bag!

Σήμερα λοιπόν, θα σου πω με βάση την τσάντα που κρατάς, τι τύπος είσαι, γιατί η επιλογή δεν είναι καθόλου τυχαία! Σου έχω 3 βασικές κατηγορίες, και εσύ δεν έχεις από το να διαλέξεις σε ποια ανήκεις, και τι σημαίνει αυτό για την προσωπικότητά σου!

 

1.Βelt bag

Είναι huge τάση και φέτος must have. Αν έχεις αποκτήσει ήδη μία και την κρατάς συνέχεια, τότε είσαι fun τύπος και σου αρέσει το sporty chic ντύσιμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις και πιο θηλυκές στιγμές, αλλά περνάς φάση πιο casual chic… και πολύ καλά κάνεις!

 

2.Βucket bag

Είναι η αγαπημένη των γαλλίδων και εδώ και κάποιες σεζόν μεγάλο trend. Aν για φέτος αυτή είναι η τσάντα που αγαπάς να κρατάς, τότε είσαι πρακτικός και ξέρεις πολύ καλά τι θες. Αγαπάς το all day chic style, και για εσένα δεν υπάρχει βραδινό και πρωινό ντύσιμο, αλλά καλό γούστο!

 

3.Chain bag

Κομψή επιλογή και μάλιστα σε πολλές αποχρώσεις πια, πέρα από τα καθιερωμένα μαύρο και μπεζ. Aν επιλέγεις συχνά την τσάντα αυτή τότε για εσένα η θηλυκότητα είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό σου, δεν σου αρέσει πάντα να τραβάς την προσοχή με το style και το ταμπεραμέντο σου!

Read More

And More