Ποιοι πήγαν στο πάρτυ του Michael Kors;

Ο Michael Kors γιόρτασε 30 χρόνια πορείας με ένα πάρτι που συγκέντρωσε τα πιο σημαντικά πρόσωπα της μόδας!

Εκεί βέβαια συνάντησε η διευθύντρια της αμερικάνικης Vogue, η Anna Wintour την μέχρι πρότινος διευθύντρια της αντίστοιχης γαλλικής έκδοσης Corine Roitfeld! Σκοπός βέβαια της βραδιάς ήταν να γιορτάσουν τα 30 χρόνια επιτυχίας του σχεδιαστή! Ανάμεσα στους celebrities που παραβρέθηκαν στο event ήταν και οι Jennifer Hudson, Amber Heard, Karmen Pedaru, Natasha Poly, Joan Smalls, Arizona Muse και Olga Sherer που εμφανίστηκαν φυσικά με total look Michael Kors.

Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στα 19 σχεδιάζοντας για τη διάσημη boutique “Lothar’s” στη Νέα Υόρκη, ο Michael Kors ίδρυσε το δικό του label δύο χρόνια αργότερα, το 1981. Από τότε έχει παραμείνει πιστός στο όραμά του για πολυτελές sportswear που ολοκληρώνει το jet-set lifestyle.

Με αφορμή αυτό το έτος-ορόσημο, ο Michael Kors παρουσίασε τη συλλογή του για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011-12 την Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου, στο Lincoln Center Theater της Νέας Υόρκης και μάλιστα το fashion show μεταδόθηκε και ψηφιακά σε όλο τον κόσμο μέσω live video streaming.

Η συγκεκριμένη επίδειξη συνέπεσε χρονικά με τα εγκαίνια της νέας boutique-ναυαρχίδας του οίκου στη Madison Avenue. Το νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου και καλύπτει μία επιφάνεια 510 τετρ. μέτρων σε τρία επίπεδα, επιτρέποντας μία ευρύτερη παρουσίαση του κόσμου του Michael Kors, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την πολυτελή φιλόξενη ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει όλα τα καταστήματα του σχεδιαστή.

Αυτά τα σημαντικά επιτεύγματα – μία καριέρα που καλύπτει τρείς δεκαετίες, ένα fashion show-ορόσημο και ένα διαρκές αναπτυσσόμενο δίκτυο σημείων πώλησης – κορυφώθηκαν στο Παρίσι, που αποτέλεσε την ιδανική πλατφόρμα για τον επετειακό εορτασμό των 30 χρόνων Michael Kors. Ο σχεδιαστής είχε ανέκαθεν μία στενή σχέση με αυτή την πρωτεύουσα της μόδας, καθώς ήταν για επτά ολόκληρα χρόνια Creative Director του οίκου Celine. Στο Παρίσι, μάλιστα, θα ανοίξει άλλη μία Michael Kors Flagship Boutique στη διάσημη Rue Saint Honoré μέσα στο Μάρτιο του 2011. Η συγκεκριμένη boutique έκτασης 650 τετρ. μέτρων θα αποτελέσει και το πρώτο freestanding κατάστημα του οίκου στη Γαλλία, αλλά και το μεγαλύτερο κατάστημα του οίκου στον κόσμο.

Η ναυαρχίδα του οίκου στο Παρίσι θα φιλοξενεί ευρύτατη γκάμα προϊόντων από τις συλλογές Michael Kors, KORS Michael Kors και MICHAEL Michael Kors. Ο Αυτός ο ιστορικός εορτασμός, αλλά και τα events που προηγήθηκαν συμβολίζουν τη συνεισφορά του Michael Kors στον κόσμο της μόδας, καθώς και τη συνεχώς αναπτυσσόμενη παρουσία του ομώνυμου brand σε παγκόσμιο επίπεδο.

Read More

And More