Proenza Schouler: Μια νέα συλλογή με casual ανδρικό χαρακτήρα και πολλά statement κομμάτια

Μόλις λίγες ώρες πριν, το κοινό της Νέας Υόρκης υποδέχτηκε ύστερα από καιρό τον Jack McCollough και τον Lazaro Hernandez, το σχεδιαστικό δίδυμο που κρύβεται πίσω από τον οίκο Proenza Schouler, του οποίου οι δύο τελευταίες συλλογές είχαν παρουσιαστεί στο Παρίσι.

Οι σχεδιαστές έβαλαν τα μεγάλα μέσα ώστε να εντυπωσιάσουν σε αυτό το comeback. Όταν λέω “μεγάλα μέσα”, εννοώ τα πιο διάσημα supermodels που έκλεψαν την παράσταση, όπως Kaia Gerber, Gemma Ward, Amber Valletta, Sasha Pivovarova και Karen Elson, οι οποίες εμφανίστηκαν φορώντας τη νέα συλλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019.

Η νέα collection απαρτιζόταν από γιγάντιες τσάντες σε “ήσυχα” χρώματα, που είχαν δημιουργηθεί από “σκληρά” υλικά. Εκτός από αυτό είδαμε ντένιμ και δερμάτινα τζάκετ, πουκάμισα, γιλέκα, φούστες και φορέματα με casual και ανδρόγυνες επιρροές. Η συλλογή ολοκληρώθηκε με statement κομμάτια, όπως μπότες και oversized πανωφόρια, ενώ τη διαφορά έκαναν τα tie dye prints.

Παρόλο που πρόκειται για μια καλοκαιρινή συλλογή, μπορούμε ξεκάθαρα να δούμε ότι τα μοντέλα ήταν πολύ… “ντυμένα”. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, αφού οι αέρινες γραμμές δροσίζουν το σώμα και επιτρέπουν στο δέρμα να “αναπνέει”.

Read More

And More