Ψάχνεις το τέλειο jean; Εδώ θα βρεις σίγουρα το καινούργιο σου

Denim season, μετά τις διακοπές και τα καλοκαιρινά σύνολα η επιστροφή στην πόλη συνοδεύεται με jean κομμάτια. Παντελόνια πουκάμισα και φούστες θα γίνουν τα αγαπημένα σου τώρα που ο καιρός σιγά σιγά θα γίνεται πιο φθινοπωρινός.

Οι αγορές αυτές είναι ποιοτικές γιατί τα jean δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα, οπότε ότι και να πάρεις θα το φοράς για πάντα.

Τα κλασικά μπλε αλλά και λευκά ή μαύρα είναι στην λίστα μας και βεβαίως εκτός από τα διάσημα denim brands πλέον και όλες οι οικονομικές αλυσίδες που αγαπάμε έχουν denim lines.

Eγώ έκανα ήδη μία βόλτα στην αγορά και σου έχω διαλέξει τα πιο stylish jean πουκάμισο παντελόνια και φούστες για την νέα σεζόν.

Jean παντελόνια

Το αγαπημένο σου μπλε έχει την πρώτη θέση στην καρδιά σου, αλλά και τα λευκά μπορείς να τα φορέσεις τώρα με πουκάμισα, όπως και τα μαύρα με lingerie top στις βραδινές σου εμφανίσεις. Ο όγκος έχει δώσει new shape στα jean για την νέα σεζόν και αξίζει να δοκιμάσεις ένα τέτοιο ώστε να ανανεωθείς!

Δες τα jean παντελόνια που διάλεξε η fashion editor

Jean πουκάμισα

Σε στενή γραμμή με west λεπτομέρειες ή τσέπες τα πουκάμισα είναι το τέλειο φθινοπωρινό top. Casual εμφανίσεις που κάνουν την διαφορά με ένα τέτοιο κομμάτι. Μπορείς να αποκτήσεις το καινούργιο σου πουκάμισο αφού δεις το ρεπορτάζ που σου ετοίμασα.

Δες τα jean πουκάμισα που διάλεξε η fashion editor

Jean φούστα

Την έχουμε όλες και εδώ και μερικές σεζόν έχει κάνει δυναμικό comeback. Φέτος το μήκος της γίνεται πιο midi και βολευει περισσότερο αφού έτσι θα την φορέσεις και στο γραφείο σου με λευκό πουκάμισο ή με το jean και θα δημιουργήσεις ένα denim on denim σύνολο.

Δες τις jean φούστες που διάλεξε η fashion editor

 

Read More

And More