Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά, για κομμάτια που σκέφτεσαι αν πρέπι  να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Γεια σας, έχω βρει ένα γιλέκο ανδρικό σε καφέ χρώμα και αναρωτιέμαι αν μπορώ να το φορέσω, αν είναι τάση κλπ. Θα ήθελα την γνώμη σας και αν γίνεται και μερικές φωτογραφίες με σύνολα.

Aπάντηση

Φίλη μου το γιλέκο έχει κάνει δυναμικό comeback στα top που κυριαρχούν στο καθημερινό μας ντύσιμο και μπορείς να το συνδυάσεις με πολλούς τρόπους. Σίγουρα με τζιν παντελόνι και ένα t-shirt από μέσα στον πιο εύκολο casual συνδυασμό αλλά και σκέτο με tailored παντελόνια στο γραφείο για new office style. Γενικά αντιμετώπισε το σαν ένα  top και φόρεσε το όσο περισσότερο μπορείς.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rivière Sieber (@ariviere)

Eρώτηση 2

Kαλημέρα, αγόρασα πρόσφατα ένα zebra φόρεμα μέχρι το γόνατο περίπου και θέλω ιδέες για τα παπούτσια που θα το συνδυάσω. Δεν θέλω μποτάκια γιατί δεν με κολακεύουν και τα αποφεύγω για αυτό τον λόγο.

Απάντηση

Φίλη μου τα παπούτσια που φέτος κάνουν θραύση και σίγουρα θα ταιριάξουν με το φόρεμα σου είναι οι μπότες μέχρι το γόνατο. Δεν θα τις φορέσεις μόνο με αυτό το ρούχο αλλά με όλα τα φορέματα σου διότι είναι η απόλυτη τάση.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Daur (@carodaur)

Ερώτηση 3

Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα extreme κομμάτι που έχω. Είναι ένα μεταλλικό παντελόνι σε ασημένιο χρώμα και δεν ξέρω πως να το συνδυάσω σε πρωινό στιλ. Μήπως είναι υπερβολικό;

Απάντηση

Φίλη μου όπως σε όλα τα extreme κομμάτια έτσι και εδώ για να του δώσεις ένα πιο daily ύφος το συνδυάζεις με basic items. Iδανικά φόρεσε το με ένα φανελάκι και ένα bomber jacket ενώ σε παπούτσια διάλεξε sneakers και δημιούργησε ένα cool look με ένα extreme κομμάτι που όμως θα χαρείς όλες τις ώρες της ημέρας.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moderosa | Roos van Dorsten (@moderosaofficial)

Eρώτηση 4

Γεια σας. Έχω επιλέξει αυτό το βελούδινο φόρεμα ( μην βάλετε την φωτογραφία) και αυτά τα μποτάκια για μεσημεριανή βάφτιση. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν σας αρέσει η επιλογή μου.

Απάντηση
Φίλη μας μας αρέσει το φόρεμά σου αλλά όχι με αυτά τα μποτάκια, καθώς είναι πολύ casual για το ρούχο αυτό. Θα σου προτείναμε να το συνδυάσεις με γόβες που έχουν μπαρέτα για πιο retro style, διάφανο μαύρο καλσόν και καθόλου αξεσουάρ εφόσον το χρώμα που έχει το φόρεμα και οι lace details είναι αρκετές για πρωινή εμφάνιση.

Ερώτηση 5

Η δική μου ερώτηση αφορά στο πως θα φορέσω το κοτλέ κουστούμι καφέ απόχρωσης σε ένα σεμινάριο που έχω τέλος  Νοέμβριου. Τι μπλούζα να βάλω από μέσα; Τι παπούτσια; Μπορώ να κρατήσω μία τσάντα animal print που έχω; Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Γεια σου φίλη μου. Να σου πω ότι προσωπικά λατρύεω τα κοτλέ κομμάτια και ένα τέτοιο κουστούμι θα το ζήλευα. Συνδύασε το με λευκό ζιβάγκο και κλασικά μαύρα booties. Μην κρατήσεις την animal print τσάντα αλλά τσάντα σε μαύρο απόχρωση αν έχεις, ώστε να συνδυάζεται όμορφα με το υπόλοιπο σύνολο και να έχεις ένα chic look για την περίσταση.

 

And More