Έχεις απορίες για το στιλ σου; Στείλε την ερώτηση σου και η fashion editor απαντάει σε όλα

Ένα από τα βασικά θέματα κάθε νέα σεζόν είναι τι νέες αγορές να κάνεις ώστε να είσαι ενημερωμένη, πώς να προσαρμόσεις τα χειμερινά σου σύνολα με τα νέα σου αποκτήματα ή τι να κρατήσεις και τι να αποχωριστείς από την γκαρνταρόμπα σου. Ανοίγεις την ντουλάπα το πρωί και δεν ξέρεις τι να βάλεις ενώ έχεις πάρα πολλά ρούχα, δεν ξέρεις πως σετάρεις κάποια κομμάτια σου και γενικά έχεις απορίες που θα ήθελες να στις λύσει ένας ειδικός!

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα, στείλε την απορία σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor: Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα!

Ερώτηση 1

Θα γίνω νονά και θέλω στη βάπτιση να φορέσω τα αρβιλακια μου είναι Dr Martens λουστρίνι ψηλά. Με τι φόρεμα μπορώ να τα βάλω; Μπορώ μακρύ και ριχτό; Είμαι λίγο γεμάτη στη μέση.

Απάντηση

Φίλη μου τα Dr Martens είναι εμβληματικά μποτάκια και δίνουν πάντα στιλ όταν τα συνδυάζεις σωστά. Ο ενδοιασμός μου για το σύνολο που θες να κάνεις είναι η περίσταση και εννοώ ότι συνήθως σε αυτές τις περιστάσεις δεν έχουμε τόσο grunge εμφανίσεις, αλλά αν εσύ νιώθεις ωραία και πιστεύεις ότι σε εκφράζει τότε μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα φόρεμα που έχει χαλαρό ύφος κυρίως στην κοιλιά σε maxi γραμμή περίπου εκεί που τελειώνει το μποτάκι σου.

Ερώτηση 2

Καλημέρα σας, μόλις βρήκα στην ντουλάπα μου ένα παλιό δερμάτινο φόρεμα mini με βολάν στα μανίκια μαύρο. Με τι παπούτσια να το συνδυάσω;

Απάντηση

Φίλη μου το τέλειο παπούτσι για το φόρεμα που μου περιγράφεις είναι ένα ζευγάρι ankle boots σε μαύρο χρώμα αν θες να το βάλεις λίγο πιο επίσημα ή ένα ζευγάρι Chelsea chunky boots αν θες να το βάλεις καθημερινά.

Ερώτηση 3

Θέλω να αγοράσω σε ένα τζιν παντελόνι για φέτος που να το φοράω παντού τι σχέδιο να προτιμήσω.

Απάντηση

Φίλη μου φέτος τα τζιν έχουν κλασική γραμμή σε μπλε χρώμα χωρίς σχέδια σκισίματα κλπ συνδύασε τα με  πουλόβερ και πουκάμισα από μέσα ή σακάκια και ζιβάγκο σε ένα 70s mood.

Celine

Ερώτηση 4

Τα suede καφέ μποτάκια με τι να τα συνδυάσω ώστε να δείχνουν στιλάτα την φετινή σεζόν.

Aπάντηση

Φίλη μου το καφέ φέτος είναι μεγάλη τάση και τα παπούτσια σου θα τα χαρείς αρκετά! Σε πρώτη φάση φόρεσε τα με denim σύνολα αλλά και με φορέματα που όμως έχουν maxi γραμμή ώστε να μην φαίνεται η γάμπα.

Ερώτηση 5

Φέτος είναι μόδα τα γούνινα τζάκετ; Έχω ένα σε ροζ χρώμα με λάστιχο στο κάτω μέρος να το φορέσω;

Απάντηση

Τα γούνινα τζάκετ είναι πάντα στην μόδα αρκεί να έχουν ένα διαχρονικό style class!Το χρώμα που έχει το τζάκετ σου είναι λίγο δεσμευτικό και ιδανικά συνδυάζεται με τζιν και λευκό t shirt σε ένα χαλαρό casual style.

Ερώτηση 6

Στο γραφείο midi φούστα με ankle boots ή με γόβες τι μου προτείνετε;

Aπάντηση

Θα σου έλεγα και τα 2 ανάλογα το τι φοράς από πάνω, με ένα πουλόβερ βάλε ankle boots με ένα μεταξωτό πουκάμισο βάλε γόβες! Έτσι θα έχεις πολλές στιλάτες εμφανίσεις με το ίδιο κομμάτι.

Ερώτηση 7

Έχω μία βάφτιση στο τέλος του μήνα και θέλω να βάλω το φόρεμα της φωτογραφίας. Με τι πανωφόρι να το συνδυάσω;

Απάντηση

Καταρχήν πολύ ωραίο φόρεμα, τώρα για το πανωφόρι αυτή την περίοδο θα σου πρότεινα ένα blazer σε μαύρο χρώμα που θα ρίξεις στους ώμους για στιλάτο look.

Eρώτηση 8

Είδα ότι κάνατε θέμα τι καζάκες είναι τάση; Έχω μία με ρόμβους που κάνει λίγο σχολική, πώς να την συνδυάσω;

Απάντηση

Ναι οι καζάκες είναι μεγάλο trend και βεβαίως θα την βάλεις την πολύ όμορφη καζάκα σου, με παντελόνια κλασικά αλλά και με φούστες ή φορέματα όπως τα it girls!

 

And More