Θα το φορέσεις;

Καζάκα: Το πλεκτό trend από το παρελθόν που έχει κατακλύσει το instagram τώρα

Θυμάσαι την καζάκα που φορούσαμε όταν ήμασταν μικρά και πηγαίναμε στο σχολείο; Λοιπόν, φέτος, κάνει δυναμικό comeback. Την είδαμε στα show των μεγαλύτερων οίκων: Dior, Prada και Lacoste, ενώ ήδη οι influencers την έχουν εντάξει στα στιλάτα look της. Φαρδιά, με σχέδια ή μονόχρωμη, φέτος θα την δεις σε πολλές εκδοχές και βεβαίως τώρα είναι η καλύτερη εποχή να υιοθετήσεις αυτό το νέο trend!

Prada- Dior- Lacoste

Είναι ένα κομμάτι που κάποτε ήταν η στολή των καθηγητών, των παππούδων σε όλο τον κόσμο, αλλά και των παικτών του τένις, αλλά η μόδα κάνει θαύματα και έτσι φέτος την έφερε σε ένα τέτοιο επίπεδο που την έκανε must have. Αλλάζει λίγο το μέγεθος της, γίνεται πιο φαρδιά, σε πιο χαλαρό ύφος, ώστε να μπορείς να την φορέσεις και πάνω από φαρδιά πουκάμισα!

@blancamiro

Σε πρώτη φάση πρέπει να απαλλαχθείς από σκέψεις ότι είναι ντεμοντέ ή το φοράει και η γιαγιά σου και να φορέσεις αυτό το super πλεκτό που θα φέρει επανάσταση στα ρούχα του φθινοπώρου σου. Επίσης, πρέπει να σκεφτείς ότι δεν χρειάζεσαι πανωφόρι με αυτό το πλεκτό, αφού σε κρατάει ζεστή χωρίς να βάζεις-βγάζεις το jacket σου. Τώρα, επειδή γενικά κάθε new trend θέλει και μία μικρή καθοδήγηση, για να δεις, να εμπνευστείς και να καταλήξεις, σήμερα θα κάνουμε μαζί μία βόλτα στα instagram των πιο στιλάτων κοριτσιών και θα δούμε πολλές stylish εμφανίσεις με την καζάκα.

@anoukyve

Σε ένα casual ντύσιμο με τζιν παντελόνι, πουκάμισο και sneakers, προσθέτεις μία καζάκα, σε σχετικά στενή γραμμή που θα δώσει στο denim look μία εντελώς νέα εικόνα.

@_jessicaskye

Μία office εμφάνιση με καζάκα. Εδώ θα αλλάξουμε μόνο τα παπούτσια, αν ο καιρός δεν επιτρέπει πια πέδιλα θα βάλουμε μποτάκια, αλλά κατά τα άλλα θα κρατήσουμε αυτό το super σύνολο όπως ακριβώς το σέταρε η influencer. Καζάκα σε φαρδιά γραμμή, με λινό πουκάμισο και δερμάτινο παντελόνι για μία ανανέωση στα look γραφείου.

Τα σχέδια στην καζάκα μας φέρνουν πίσω στο… σχολείο! Εδώ έχουμε ένα τέλειο styling με αυτό το κομμάτι, που μπορείς να πάρεις έμπνευση εδικά αν σου αρέσουν τα φαρδιά παντελόνια. H influencer την συνδυάζει λοιπόν με φαρδύ παντελόνι και πουκάμισο σε ίδιο χρώμα ενώ δίνει ένταση στο σύνολο με color boots.

@laurenelson

Preppy style με την καζάκα σου! Συνδυάζεις ένα crop παντελόνι με λευκές κάλτσες (ναι καλά διάβασες) και platform loafers. Εδώ μας αρέσει ότι η καζάκα έχει oversized ύφος και πέφτει χαλαρά σαν πουλόβερ.

@luciazolea

Mία καζάκα με cute σχέδια ολοκληρώνει ιδιαίτερα τα ρομαντικά σου πουκάμισα ή αυτά που έχουν τεράστιο γιακά και φέτος είναι μεγάλη τάση. Μας αρέσει ιδιαίτερα τα σκουλαρίκια πέρλες που πρόσθεσε η influencer.

@matildadjerf

Μια basic καζάκα σε μπεζ χρώμα μπορεί με 2 κινήσεις να γίνει το τέλειο weekend σύνολο σου. Συνδύασε την με satin mini φούστα και ανδρικό πουκάμισο, ενώ οι μπαλαρίνες ή τα loafers θα ολοκληρώσουν άψογα αυτό το look σου για το ΣΚ!

@naaomiross

Βeige chic, δημιούργησε ένα σοφιστικέ σύνολο με ένα μπεζ κουστούμι, κλασικό λευκό πουκάμισο και βεβαίως new entry: την καζάκα σου! Τα κοσμήματα σε χρυσό θα ολοκληρώσουν τέλεια την εμφάνιση σου.

@sofiamcoelho

Μία βερμούδα θα συνδυαστεί με την μαύρη σου καζάκα σε ένα street style σύνολο που θα σε ανανεώσει. Εδώ την διαφορά κάνουν: το extra large πουκάμισο σε χαλαρό ύφος και τα chunky oxfords σε συνδυασμό με λευκές κάλτσες που δίνουν hipster mood! Δοκίμασε το.

 

 

Read More

And More