Έχεις ερωτήσεις για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα!

Αν έχεις απορίες για το στιλ σου, αν θες να ρωτήσεις κάτι για τα ρούχα ή τα αξεσουάρ σου, αν σε απασχολεί τι να κρατήσεις και τι να μην ξαναφορέσεις από την γκαρνταρόμπα σου, γενικά ότι στιλιστική απορία έχεις, τώρα μπορείς να μίλησες με ένα ειδικό! Στείλε την ερώτηση σου και φωτογραφίες αν θες ( δεν δημοσιεύουμε αν δεν επιθυμείς) στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει άμεσα! Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα!

Ερώτηση 1

Γεια σου Σοφία, έχω μια πλισέ μακριά φούστα άσπρο με πορτοκαλί ριγέ και θέλω εκτός από τα προφανή άσπρο και πορτοκαλί, να την συνδυάσω με κάποιο άλλο χρώμα μπλούζα αλλά δεν ξέρω τι άλλο ταιριάζει (αν ταιριάζει κάτι άλλο). Τι νομίζεις;

Aπάντηση

Πολύ όμορφη η φούστα σου, μπορείς να την δοκιμάσεις με pastel top που ταιριάζουν με το πορτοκαλί όπως κίτρνινο ή πράσινο σε ένα πιο colorfull συνδυασμο και για πιο τολμηρές εμφανίσεις με ένα floral top στην ίδια παλέτα.

Ερώτηση 2

Έχω ένα γάμο στις 25 Ιουλίου, Φθιώτιδα γίνεται και έχω το παρακάτω ροζ πέδιλο (παρακαλώ να μη δημοσιευτεί). Είμαι 1.75 και 70 κιλά. Ήθελα να ρωτήσω με τι φόρεμα θα μπορούσα να το συνδυάσω ( εάν είναι κατάλληλο το παπούτσι και για το φόρεμα σκεφτόμουν κάτι σε μαύρο κοντό). Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Απάντηση

Το πέδιλο σου είναι πολύ ωραίο αν ο γάμος γίνει σε κάποια πόλη ή κωμόπολη της Φθιώτιδας άνετα μπορείς να το συνδυάσεις με ένα pastel ή λευκό ή ένα φόρεμα με ανοιχτόχρωμα μοτίβα όχι με μαύρο του δίνεις πολύ urban look για έναν γάμο σε εξοχή! Αν ο γάμος όμως γίνει σε χωρίο τότε καλύτερα να το αποφύγεις και να προτιμήσεις ένα πέδιλο με χοντρό τακούνι ή μία πλατφόρμα.

Ερώτηση 3

Γειά σου και ευχαριστούμε πολύ για την βοήθειά σου! 

Θα ήθελα να σε ρωτήσω για ένα θέμα που απασχολεί πολλές και πολλούς και είναι τα γυαλιά οράσεως. Ποια σχέδια και χρώματα είναι στη μόδα, είναι τα κοκάλινα, τα μεταλλικά, τα χρυσά, τα μαύρα, τα στρογγυλά, τα “πεταλούδα”. Θα μπορούσες να μας κάνεις κάποιες προτάσεις; 

Απάντηση

Έχω κάνει ήδη ένα αφιέρωμα στις τάσεις για τα φετινά γυαλιά αλλά οφείλω να σου απαντήσω ότι τα γυαλιά είναι προσωπική υπόθεση και δεν μπορώ να σου κάνω κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις εφόσον δεν σε έχω δει και δεν ξέρω και το προσωπικό σου στιλ. Μπορείς να δοκιμάσεις μερικά σχέδια αν θες και να μου στείλεις φωτογραφίες ( δεν θα δημοσιευτούν) για να σου δώσω μία πιο προσωπική λύση.

Balmain

Ερώτηση 4

Γειά σου Σοφία σου στέλνω ένα ζευγάρι σαγιονάρες με πλατφόρμες ( φωτογραφία να μην δημοσιευτεί) θα ήθελα να μου πεις αν τις φοράω και φέτος τις ε΄χω 3 χρόνια στην ντουλάπα μου

Απάντηση

Βεβαίως και να τις φορέσεις είναι πολύ ωραίες και οι σαγιονάρες φέτος είναι και Must εκτός παραλίας. Δες εδώ το σχετικό μου αφιέρωμα για να κάνεις και άλλα look με αυτές.

 

Ερώτηση 5

Θα πάω σε ένα γάμο στην Καρδίτσα και σκέφτομαι αυτό το φόρεμα ( μην βάλετε φωτογραφία ) σας αρέσει για την περίσταση;

Απάντηση

Το φόρεμα σου είναι πολύ σωστό για την περίσταση αρκεί να το συνδυάσεις με πέδιλα ου έχουν χοντρό τακούνι αποφεύγοντας τα στιλέτο.

 

 

Eρώτηση 6

Βλέπω παντού φέτος τα τσόκαρα τα κλασικά ου φορούσαμε μικρές είναι τάση ξανά;

 

Απάντηση

Ναι είναι ξανά μόδα και αν τα έχεις μπορείς να τα χαρείς με πολλά σύνολα στην πόλη και στις διακοπές σου!

 

And More