Ralph Lauren: Ο οίκος γιορτάζει τα 50 του χρόνια με ένα show που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Δεν είναι και πολύ συνηθισμένο ένας οίκος να γιορτάζει τα 50 του χρόνια (aka μισός αιώνας). O Ralph Lauren όμως τα κατάφερε και για αυτό το λόγο έχει επιλέξει να το γιορτάσει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Για την ακρίβεια, επέλεξε να κάνει το επόμενο show του στο Bethesda Terrace and Fountain που βρίσκεται στο Central Park στο Manhattan, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Εκτός από αυτό, έχει ετοιμάσει κι ένα δείπνο για τους VIP καλεσμένους που θα γίνει όταν τελειώσει το catwalk.

Ο οίκος δήλωσε: Αυτό το ιστορικό show και δείπνο θα είναι μέρος της γιορτής μας και θα πραγματοποιηθούν σε ένα “ορόσημο” της Νέας Υόρκης. Ο κύριος Lauren θέλει τα τιμήσει το μέρος του, δηλαδή τη Νέα Υόρκη που είναι το κέντρο της μόδας, και τη βιομηχανία που τον βοήθησε να συνεχίσει την επαγγελματική του πορεία για 50 χρόνια”.

Το show θα έχει επίσης φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς θα στηρίξει μια ιδιωτική, μη κερδοσκοπική οργάνωση, το Central Park Conservancy, η οποία προστατεύει το πάρκο εδώ και χρόνια.

Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου του 2018.

Read More

And More