Σε αυτή την συλλογή θα βρεις το πιο θηλυκό κομμάτι για αυτή την σεζόν!

Το brand: Τhe C Edition είναι αφιερωμένο σε ένα από τα πιο sexy κομμάτια της ντουλάπα μας: το κορμάκι! H ταλαντούχα σχεδιάστρια και co founder Χριστίνα Κατσαούνη μας μύησε λίγες σεζόν πριν στον φανταστικό κόσμο των body με συλλογές που έκαναν την διαφορά. Φέτος η collection της εμπνέεται από τον χρόνο!

Γοητευτική, κομψή, περιπετειώδης, δυναμική, ανεξάρτητη αλλά την ίδια στιγμή τόσο ευάλωτη, γλυκιά και θηλυκή: η έκτη συλλογή “The C Edition” θέλει να σταματήσει τον χρόνο, όπως συμβαίνει σε εκείνες τις στιγμές ευφορίας που χάνεις την αίσθησή του. Θέλει να σε κάνει να θυμηθείς πως ο χρόνος είναι σχετικός και κυλά με τρόπο υποκειμενικό για την καθεμία μας. Θέλει να ασχοληθείς με εσένα και όλα όσα κάνουν εσένα ευτυχισμένη.


Ονομάζεται “Chronos” και έρχεται να σε παρασύρει με 18 νέα κορμάκια, τόσο διαφορετικά μεταξύ τους αλλά και τόσο μοναδικά, που θέλεις να τα φορέσεις, να γιορτάσεις και να σταματήσεις να μετράς λεπτά και ώρες, “παγώνοντας” αυτήν την στιγμή. Να γιορτάσεις την μοναδικότητά σου, να αναδείξεις την γυναικεία σου φύση και να ξεχωρίσεις όπως κάθε τι ελκυστικό και διαχρονικά κομψό.


Μαύρη παγιέτα, τούλι, διαφάνεια, βελούδο και φτερά υπόσχονται νύχτες που σαγηνεύουν και κάνουν άκρως ενδιαφέρουσες τις μέρες σου. Το βολάν στο κορμάκι “Michelle” δίνει ένταση. Η ασπρόμαυρη διχρωμία των bodysuits “Stephanie» και “Billy”, τραβάει την προσοχή.

Το μετάξι του body “Veronica” αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές σου, την ίδια στιγμή που η πουά διαφάνεια του “Julia” παίζει με την φαντασία σου και το μαύρο τούλι του “Kimberly” συνθέτει μία εικόνα μυστηρίου που καθηλώνει κάνοντας τον χρόνο να σταματάει.


Το χρυσό χρώμα μεταφέρει τη μαγεία και σκορπίζει αστερόσκονη μέσα από το “Calypso”, ενώ ηλεκτρίζει και ξυπνάει τις αισθήσεις το επιβλητικό “Carolina”. Ντύνει με βελούδο τον φετινό χειμώνα το “Sonia” και νιώθεις ηρεμία και γαλήνη μέσα στο βαμβακερό “Chavala”, ακριβώς όπως εκείνη τη στιγμή που αντικρίζεις το πρώτο φως της ημέρας.


Η συλλογή “Chronos” σου θυμίζει πόσο ωραίο είναι να είσαι γυναίκα και εύχεται να “ντύσει” έστω και μία από αυτές τις στιγμές μαγείας στη ξεχωριστή ζωή σου. Μην τον φοβάσαι τον χρόνο όταν τον γεμίζεις με εικόνες που κάνουν εσένα ευτυχισμένη, “πάγωσέ τον” και απόλαυσέ τον. Η ζωή είναι ωραία!

Δες όλη την συλλογή εδώ

Read More

And More