Shopping time! Οι τρεις βασικές τάσεις που πρέπει να ψωνίσεις πριν φύγεις για διακοπές…

H μόδα τα καλομαθαίνει τα κορίτσια της. Έτσι, κάθε σεζόν στον πάγκο της έχει αμέτρητα καλούδια, αμέτρητες τάσεις για να διαλέξεις αυτές που σε εκφράζουν, αυτές που σου γαργαλάνε το προσωπικό σου γούστο.

Υπάρχουν όμως κάποιες προτάσεις που υπερισχύουν, κάποια πράγματα που τα προσφέρει σε αφθονία και δεν μπορείς να τα αγνοήσεις μιας και γεμίζεις άγχος ότι θα θεωρηθείς “εκτός”.

Ανακεφαλαιώνοντας τις τρεις κυρίαρχες τάσεις για το φετινό καλοκαίρι prints, safari και romantic δημιουργούμε για εσάς τρεις κρεμάστρες ώστε να είστε σίγουρες για το πως να τις φορέσετε στις διακοπές.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΕΜΑΤΟ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ…

Τα prints δημιουργούν αυτόματα ένα boem στιλ ιδανικό να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ όπου κι αν είσαι. Εσύ, τα τόλμησες στην γκαρνταρόμπα σου;
Αν ακόμα έχεις αμφιβολίες σημείωσε στο στιλιστικό τεφτέρι σου ότι υπάρχουν σε τόσες εκδοχές που αποκλείεται να μην βρεις κάτι που αποτυπώνει την ιδιοσυγκρασία σου.
Αν πάλι σου κάνουν “πολύ” φορτωμένα για το στιλ σου, χρησιμοποίησέ τα ως λεπτομέρεια ή ως αξεσουάρ.


Το nature στιλ με έντονη διάθεση safari αποτελεί εάν διατηρηθούν οι σωστές αναλογίες animal print την πιο chic fun επιλογή για βόλτα στη πόλη.
Ο ουδέτερος χαρακτήρας του χωράει παντού. Οι σέξι εμμονές του δεν περνούν απαρατήρητες. Η άνεση και η χαλαρότητα το κάνουν για άλλη μια χρονιά από τις πιο επιτυχημένες τάσεις.
Γιατί μερικές φορές η μόδα χρειάζεται προσ-γείωση!


Η ρομαντική διάθεση που φέρνουν οι δαντέλες και τα λευκά ρούχα είναι η σωστότερη επιλογή για το μεσογειακό καλοκαίρι.
Λευκό, όπως αθωότητα. Δαντέλα όπως μυστήριο και παρελθόν. Romantic, όπως αγνές προθέσεις. Τα βάζεις όλα σε ένα μίξερ και έχεις το πιο σαγηνευτικό coctail αποπλάνησης και του πιο απαιτητικού αρσενικού.
Κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της έχει σίγουρα κάτι λευκό, ναι;

Read More

And More