Ποιο είναι το ιδανικό top για αυτήν την εποχή που πάει με όλα;

Η Άνοιξη μπαίνει σιγά σιγά για τα καλά και εσύ έχεις ήδη αρχίσει να εμφανίζεσαι με spring looks. Θες σιγά-σιγά να αποχωριστείς τα σκούρα χειμερινά ρούχα, και κυρίως να πετάξεις από πάνω σου το παλτό ή όποιο πανωφόρι σου θυμίζει ακόμη χαμηλές θερμοκρασίες.

Αυτό που ψάχνεις τώρα είναι ένα top με μακρύ μανίκι που να πηγαίνει με όλα. Με τα τζιν σου, με το μαύρα παντελόνια σου, με τις φούστες σου, γενικά με ότι έχεις στην ντουλάπα σου. Τα floral είναι λίγο busy για πολλές εμφανίσεις, τα μονόχρωμα δεν ταιριάζουν πάντα με μαύρο, τα ριγέ σου θυμίζουν weekend. Μην μου αγχώνεσαι γιατί σου έχουμε βρει το τέλειο κομμάτι. Λευκό top που πάει πραγματικά με όλα και έχει και το statement puff μανίκι που κάνει την διαφορά!

Ήδη από το περασμένο Καλοκαίρι σου έχουμε επισημάνει αυτή την τάση στα top. Θυμίζει πουκάμισο, δεν έχει κουμπιά και έχει ωραίο εντυπωσιακό μανίκι… όλα αυτά αρκούν για μία fashion εμφάνιση.

Φόρεσέ το με το αγαπημένο σου jean και mary janes, στο γραφείο με crop παντελόνι και classic pumps, με midi φούστα και εντυπωσιακό κολιέ, και αργότερα με το αγαπημένο σου shorts.

Δύσκολα κάνεις λάθος όταν συνδυάζεις ένα chic λευκό top με τα βασικά κομμάτια της ντουλάπας σου…

Read More

And More