H Victoria Beckham επαναφέρει το extreme color block

Η Βικτόρια Μπέκαμ εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με ένα fashion trend που έχουμε πολύ καιρό να δούμε! Η σχεδιάστρια  και πρώην Spice Girl βγήκε στους δρόμους φορώντας ένα extreme color block σύνολο.

SPLASH/Ideal Image

 Σε περίπτωση που το ξεχάσατε, να σας θυμίσω ότι αυτό το trend έκανε την δυναμική του εμφάνιση στις αρχές της δεκαετίας του 2010 όταν μεγάλα brand όπως οι Raf Simons, Prada και Gucci άρχισαν να συνδυάζουν αταίριαστες μέχρι τότε αποχρώσεις. Το color block έφυγε από τη μόδα μετά από μερικές σεζόν, ωστόσο, σιγά -σιγά επιστρέφει, όπως φαίνεται στις πασαρέλες των Louis Vuitton, Valentino και Bottega αυτή τη σεζόν – και η Beckham φαίνεται να είναι υπέρ του κινήματος.

SPLASH/Ideal Image

Για τη δική της κομψή εμφάνιση της με color block, η Beckham φόρεσε ένα κόκκινο τοπ με έντονο κίτρινο παντελόνι, και τα δύο από τη δική της ετικέτα. Oλοκλήρωσε το τολμηρό σύνολο με μια φωτεινή πράσινη τσάντα κασέτας Bottega Veneta. Η τριάδα των βασικών χρωμάτων την έκανε να μοιάζει σαν να βγήκε από το 2011, εσεί είστε έτοιμες να κάνετε ξανά color block συνδυασμούς;

Read More

And More