Mαθήματα styling

H Βίκυ Καγιά σου δείχνει πως να φορέσεις το τζιν σου ΤΩΡΑ!

H Βίκυ Καγιά είναι μία από τις πιο στιλάτες γυναίκες στην ελληνική showbiz! Πάντα κομψή και πάντα με ένα twist στις εμφανίσεις της που την κάνουν να ξεχωρίζει. Λατρεύει την μόδα και ξέρει να υιοθετεί όλα τα νέα trends χωρίς αν χάνει ποτέ το προσωπικό της ύφος.

Μέσα από το GNTM μας χαρίζει τέλειες εμφανίσεις και πάντα δίνει έμπνευση με τις επιλογές της, είναι σαν να βλέπουμε ένα fashion editorial κάθε εβδομάδα με επίσημες, casual και cool επιλογές!

Μία τέτοια εμφάνιση μας τράβηξε το ενδιαφέρον λοιπόν και αυτή έχει να κάνει με ένα κομμάτι που όλες ε΄χουμε στην ντουλάπα  μας : τζιν παντελόνι!

@vickykaya_

Mε αφορμή ένα αφιέρωμα στα 90s και στις epic φωτογραφίσεις αυτής την δεκαετίας, με μοντέλα όπως την Kate Moss να μεσουρανούν, η Βίκυ συνδύασε το τζιν σε ένα nineties ύφος και μας κάνει μαθήματα styling.

To ανοιχτόχρωμο ψηλόμεσο τζιν σου λοιπόν τώρα θα το φορέσεις με ένα loose λευκό φανελάκι, που έχει φαρδιά τιράντα και από μέσα  μαύρο σουτιέν να φαίνεται! Σε παπούτσια ένα ζευγάρι αρβιλακια σε μαύρο χρώμα θα ολοκληρώσουν τέλεια το σύνολο, ενώ αν κρυώνεις ένα demin jacket θα δώσει το τελικό 90s στοιχείο που θες.

Δοκίμασε το και εσύ!

Read More

And More