Best looks

Mιλάνο: Tα street style σύνολα από την εβδομάδα μόδας που μας τράβηξαν την προσοχή

Η εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο συνεχίζεται με τα show να διαδέχονται το ένα το άλλο αλλά και πολλές digital παρουσιάσεις αφού έχουμε προσαρμοστεί στην covid εποχή! Όπως σε όλες τις εβδομάδες μόδας περιμένουμε να δούμε τις νέες τάσεις αλλά παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον πάντα  και τα street style lookς.

Φέτος η Gucci δεν θα παρουσιάσει show και έτσι δεν είδαμε τα wired σύνολα των καλεσμένων της που πάντα έχουν πολύ ενδιαφέρον, παρόλα αυτά άλλοι μεγάλοι οίκοι όπως Prada, Fendi, Dolce & Cabbana, συνεχίζουν να βρίσκονται στο πρόγραμμα και έτσι να έχουμε υπέροχες εμφανίσεις.

Σε τόσες πολλές από αυτές τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι η μάσκα έχει  γίνει πλέον το βασικό αξεσουάρ εφόσον η covid εποχή την έκανε απαραίτητη, και οι καλεσμένες των show επιλέγουν να τις φοράνε με effortless looks τους.

Το τέλειο με την εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο επίσης είναι οτι ο καιρός έχει τα πάνω και τα κάτω του στο συγκεκριμένο μέρος, οπότε έχουμε την ευκαιρία να δούμε fall outfits που είναι κατάλληλα για αυτήν την εποχή, αλλά και πιο ζεστά που είναι τέλεια για τις πιο κρύες μέρες που έρχονται.

Aς απολαύσουμε τα πιο στιλάτα street style κατευθείαν από τους δρόμους του Μιλάνου:

Φωτογραφίες Getty Images

Χρυσά κοσμήματα κυρίως εντυπωσιακά βραχιόλια φορεμένα πολλα μαζί με διαφορετικά σχήματα και σχέδια για mix and much αποτέλεσμα.

Φουτουριστικά μποτάκια από τον οίκο Fendi που αλλά στην πιο girly απόχρωση υπέροχο ροζ χρώμα που τα κορίτσια στο Μιλάνο συνδυάζουν με mini φορέματα που αναδυκνύουν τα τέλεια ( ακόμη μαυρισμένα) πόδια τους.

Μία φωτογραφία με πολλές τάσεις, κουστούμι σε καφέ απόχρωση που σου έχω ήδη γράψει πόσο μεγάλη τάση είναι φέτος, αλλά και σύνολο με μπεζ και λευκό χρώμα που παραμένει πάντα στιλάτη επιλογή, ενώ οι μπότες φαίνεται να κερδίζουν έδαφος σε every day looks.

Tέλειος χρωματικός συνδυασμός με ροζ και χακί, που πραγματικά μας τράβηξε την προσοχή, αλλά και η υπέροχη full skirt που συνδυάστηκε άψογα με oversized πουλόβερ.

Blazer φόρεμα με μεγάλη εντυπωσιακή ζώνη που δίνει το σωστό shape και το must have αξεσουάρ της σεζόν… την μάσκα σου!

Μία εσάρπα φορεμένη σαν κάπα, πάρε ιδέες για τςι πρώτες κρύες μέρες αντι για τα καθιερωμένα και πολυφορεμένα σου τζάκετ. Στα plus εδώ το κοτλέ παντελόνι που λατρεύω.

Το σακάκι με τα λαχούρια δίνει στο κλασικό τζιν και λευκό πουκάμισο ένα new boho στιλ ενώ το σύνολο απογειώνουν τα neon mules που επέλεξε η Palermo.

Kρόσια, είσαι έτοιμη φέτος να υιοθετήσεις αυτή την μεγάλη τάση; Tα αξεσουάρ και ειδικά οι τσάντες είναι ο πιο safe τροπος να τα βάλεις στην ζωή σου.

Δερμάτινο blazer, θα γίνει φέτος το πιο δημοφιλές πανωφόρι όπως δείχνουν τα… street style από την εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο! Εδώ σε ένα 90s συνδυασμό με τζιν και minimal πέδιλα.

Βold color! Συνδυασμοί από τα πιο δυνατά χρώμτα της σεζόν σε color block σετάρισμα και μία εμφάνιση που δεν περνά απαρατήρητη.

Mία Fendi εμφάνιση με signature κομμάτια του οίκου απο την πάντα στιλάτη Anna Della Russo!

Boem στοιχεία πουκάμισο και καπέλο συνδυασμένα τέλεια με military boots και καμπαρντίνα, ενώ το έντονο χρώμα στα αξεσουάρ τραβάει αμέσως την προσοχή.

Tα κορίτσια στο Μιλάνο για τα πρώτα κρύα επιλέγουν φαρδιά ζακέτα και την φοράνε πάνω από τα mini φορέματα τους! Copy the look.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More