Tα it girls σου δείχνουν πως θα παραμείνεις στιλάτη ακόμα κι αν κάνει (πολύ) κρύο!

Η θερμοκρασία κατεβαίνει σιγά σιγά και πλέον μπαίνουμε σε ρυθμούς χειμερινούς. Για πολλές ο χειμώνας είναι βαρετός και θλιβερός, επειδή αναγκάζονται να “κρύψουν” όμορφα ντυσίματα, κάτω από φουσκωτά μπουφάν. Παρόλα αυτά ακόμη και τις  ημέρες με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες μπορούμε να κάνουμε εμφανίσεις με άποψη και χρώμα, χωρίς να χάσουμε καθόλου το στιλ μας. Χρειάζεται διάθεση, λίγο styling και να έχεις διαβάσεις αυτό το άρθρο!

Υπάρχουν όμως κάποια μυστικά που θα σε κάνουν να δείχνεις στιλάτη, ακόμη και αν έξω το θερμόμετρο δείχνει… παγωνιά. Κανόνες που αν ακολουθήσεις και προσαρμόσεις στα δεδομένα σου, θα διευκολύνουν το καθημερινό σου ντύσιμο μέσα στον χειμώνα ενώ θα παραμείνεις ζεστή όλη την ημέρα με συνδυασμούς που θα προσθέσουν πόντους στο στιλ σου.

Θα δούμε μερικές προτάσεις από τα πιο στιλάτα κορίτσια και θα πάρουμε ιδέες για όμορφες εμφανίσεις ακόμη κι αν έξω κάνει πολύ κρύο!

@wethepeoplestyle

Tα puffer jacket σίγουρα είναι η πρώτη σου επιλογή αλλά προσπάθησε να φορέσεις ένα με πιο fun ύφος, με σχέδια ίσως και όχι μονόχρωμο. Δώσε φως συνδυάζοντας το με λευκό τζιν και χρωματιστά μποτάκια κάνοντας μία στιλάτη αλλά ζεστή εμφάνιση.

@carodaur

fleece jacket φέτος κάνουν μεγάλο χαμό και όλες οι influecners τα προτιμούν για τα χειμερινά τους σύνολα. Ζεστό και στιλάτο δίνει ένα πιο cozy ύφος στην εμφάνιση σου και είναι διαφορετικό από τα καθιερωμένα σου πανωφόρια. Σκούφος και κασκόλ θα δώσουν την απαραίτητη νότα στο look.

@camillecharriere

μεγάλα μαντήλια μπορούν να αντικαταστήσουν τα κασκόλ και να δώσουν μία πιο σοφιστικέ εικόνα σαν αυτή που αγαπούν οι Γαλλίδες. Ρίξτο  στους ώμους και ανάλογα το κρύο προσάρμοσέ το πιο σφιχτά για να προστατευθείς από την παγωνιά.

Ένα μεγάλο trend που βλέπουμε παντού φέτος είναι το πουλόβερ στους ώμους!Πάνω από παλτό, jacket ή φούτερ, το πουλόβερ παίρνει την θέση της εσάρπας ή του κασκόλ και απογείωνει με τον πιο ζεστό τρόπο τα χειμερινά outfits.

@carodaur

Oι φόρμες φέτος θα γίνουν η “στολή μας” για όλη την χειμερινή περίοδο ειδικά αν είμαστε σε καραντίνα. Το τέλειο πανωφόρι για να τους δώσεις ένα πιο στιλάτο ύφος είναι το fleece jacket, ενώ οι γούνινες μπότες θα ολοκληρώσουν τέλεια την εμφάνιση.

@aninebing

H γούνα πάντα δίνει ζεστασιά στο σύνολο σου και βεβαίως στιλ. Φόρεσε την με κλασικά παντελόνια και μην προσθέσεις κασκόλ, αλλά συνδύασέ την με ζιβάγκο, για να κρατηθείς ζεστή σε ένα cool styling.

@ariviere

Μετακίνηση 6: Φοράς τις φόρμες ή το κολάν σου με το αθλητικό σου πανωφόρι και ξεκινάς. Πολλές φορές όμως χρειάζεσαι κάτι ακόμη ειδικά όταν επιστρέφεις από την άθληση σου. Ρίξε στους ώμους ένα ακόμη φούτερ και είσαι έτοιμη για να ζεσταθείς αργότερα χωρίς να χάνεις το στιλ σου.

@naaomiross

Το layering είναι ο πιο στιλάτος τρόπος να ζεσταθείς τις κρύες μέρες. Ένα παλτό θέλει από μέσα ένα σακάκι ή ένα fleece πουκάμισο και όλα θα είναι τέλεια. Τόλμησε χρώμα και μην μένεις στις βασικές αποχρώσεις κάνοντας με μία κίνηση το look σου να ξεχωρίζει.

@carodaur

Ποιος είπε ότι ξεχνάμε τα denin σύνολα μας όταν κάνει κρύο. Συνδύασέ τα με ζεστά hoodies και σκούφο και κάνε μία ανατρεπτική εμφάνιση αλλά πάντα ζεστή.

@leonihanne

Γούνινο παλτό σε έντονο χρώμα που συνδυάζεις με chunky μποτάκια τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω σου. Τώρα είναι η ώρα να χαρείς τα πανωφόρια σου όσα και αν έχεις στην ντουλάπα και να μην φοράς συνέχεια το κλασικό σου μπουφάν.

Read More

And More