Εκπτώσεις: Τα κομμάτια που μπορείς να φορέσεις κάθε εποχή και πρέπει να αγοράσεις τώρα

Οι εκπτώσεις είναι ο παράδεισος κάθε γυναίκας! Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις το ρούχο που τόσο καιρό ήθελες σε απίστευτη τιμή, αλλά και η περίοδος που μπορείς να ξοδέψεις αρκετά χρήματα χωρίς λόγο, απλά και μόνο γιατί είσαι ενθουσιασμένη. Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ! Αναφέρομαι στα ρούχα και τα αξεσουάρ που επένδυσες την περασμένη εκπτωτική περίοδο, όχι γιατί τα χρειαζόσουν, αλλά γιατί είχαν super τιμή! Το αποτέλεσμα; Είναι ακόμα μέσα στην ντουλάπα με τα καρτελάκια τους. Γιατί τελικά δεν σου πάνε τόσο πολύ, γιατί συνειδητοποίησες ότι κάποια δεν είναι του στιλ σου κ.λ.π. κ.λ.π.

Με το σημερινό θέμα θέλω να σου προσφέρω ένα χέρι βοηθείας. Συγκεκριμένα θέλω να σε βοηθήσω ώστε να κάνεις τις σωστές αγορές μέσα στις εκπτώσεις, χωρίς να μετανιώσεις για αυτές όταν φτάσεις σπίτι Σκοπός μου είναι να επενδύσεις σε ρούχα και αξεσουάρ που θα ευχαριστηθείς κάθε περίοδο και που με κάποιες μικρές πινελιές μπορείς να τα προσαρμόσεις σε κάθε εποχή. Πάμε να δούμε λοιπόν…

ΜΑΝΤΗΛΙ – ΦΟΥΛΑΡΙ

Στιλάτο και χρήσιμο για κάθε εποχή. Το φοράς στο λαιμό, στο κεφάλι, στο λουράκι της τσάντας, αλλά και σαν τοπ. Επένδυσε σε ένα που να είναι φτιαγμένο από καλής ποιότητας υλικό και θα το κρατήσεις στην ντουλάπα σου και στο στιλ σου άπειρα χρόνια. Μπορεί εύκολα να κάνει update στο στιλ σου κάθε εποχή και κάθε ώρα της ημέρας.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Ναι, το ξέρω ότι έχεις αδυναμία στα ιδιαίτερα ή tiny γυαλιά ηλίου, αλλά στις εκπτώσεις θα πρέπει να επενδύσεις σε κάτι πιο διαχρονικό και minimal. Ξέρεις ποιο style και χρώμα σου ταιριάζουν, οπότε επέλεξε και το ανάλογο ζευγάρι που θα σε συνοδεύσει στις εμφανίσεις σου τα επόμενο χρόνια.

ΤΣΑΝΤΑ

Δες τα ρούχα στη ντουλάπα σου και αποφάσισε τι χρώμα θα διαλέξεις σε τσάντα. Κατά προτίμηση διάλεξε μια σε ουδέτερο ή μαύρο χρώμα που ξέρεις ότι θα μπορεί να υποστηρίξει κάθε σου στιλιστική επιλογή. Έχε κατά νου ότι χρειάζεσαι μια καλής ποιότητας που δεν θα χαλάσει στην καθημερινή χρήση.

ΤΖΙΝ

Το τζιν δεν έχει εποχή και ώρα. Έχε κατά νου ότι όσο πιο minimal και όσο πιο καλή είναι η ποιότητά του, τόσο θα το ευχαριστηθείς. Απέφυγε ξεβάμματα και σκισίματα και επέλεξε ένα σε timeless ύφος και σε γραμμή που αναδεικνύει τη σιλουέτα σου.

ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ

Είναι αυτό το τόσο απαραίτητο item που όμως δεν δίναμε ποτέ τόσα λεφτά για να το αποκτήσουμε. Τώρα θα το βρεις σε καλές τιμές και θα μπορέσεις να το αγοράσεις επιτέλους. Το φοράς χειμώνα – καλοκαίρι (στο γραφείο και στο νησί), πρωί και βράδυ. Διάλεξε ένα σε ουδέτερο χρώμα και θα με θυμηθείς.

LOAFERS

Κομψά και άνετα, είναι ιδανικά για κάθε μέρα. Τα φοράς με παντελόνια το χειμώνα, αλλά και με σορτς ή φορέματα το καλοκαίρι. Θέλουμε να είναι από καλής ποιότητας δέρματος γιατί δεν θέλουμε να φθαρούν λόγω καθημερινής (σχεδόν) χρήσης.

ΧΡΥΣΟΙ ΚΡΙΚΟΙ

Εμείς εδώ στο γραφείο αγαπάμε τους χρυσούς κρίκους. Ταιριάζουν με office looks, αλλά ταιριάζουν και με τα αγαπημένα μας μαγιό για τέλειες εμφανίσεις στην παραλία. Ταιριάζουν με τζιν και t-shirt, αλλά και με ένα βραδινό φόρεμα. Επειδή αν τους φορέσεις, δύσκολα θα τους αποχωριστείς, επέλεξε ένα υλικό που να μην ξεθωριάζει.

Read More

And More