Ένα πολύ “δυνατό” summer trend στα ρούχα που έχουμε λατρέψει!

Kάθε καλοκαίρι υπάρχουν κάποια trends που πρέπει να υιοθετήσεις, αν θες να είσαι ενημερωμένη και απόλυτα stylish. Kάποια είναι τόσο huge που τα ακολουθείς χωρίς να το σκεφτείς, είτε γιατί βλέπεις ότι σου πάνε πολύ, είτε γιατί τα βλέπεις παντού μπροστά σου, στο instgram, αλλά και στα μαγαζιά όταν πας για shopping!

Σήμερα θα σου μιλήσω για μία τέτοια περίπτωση, που μάλλον έχεις αντιληφθεί και ίσως αποκτήσει, τα front knot κομμάτια ή αλλιώς tie front! Έχουν αυτό το super cute δέσιμο μπροστά, που προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ γιατί δίνει αμέσως στο look αυτό τα χαλαρό summer touch που σου φτιάχνει την διάθεση.

Το βρίσκεις σε όλα τα βασικά ρούχα (φορέματα, top, ολόσωμες φόρμες και playsuit), σε πάρα πολλές χρωματικές εκδοχές και σε ακόμη περισσότερες printed εκδοχές. Έχει την μαγική δύναμη να φοριέται όλη μέρα έως το βράδυ, αλλά και με την σωστή επιλογή κοσμημάτων να γίνεται και πιο night κομμάτι. Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις ένα βόλτα σου για shopping, και να είναι το επόμενο instagram post σου. Σίγουρα θα πάρεις πολλά like!

Read More

And More