Καλεσμένη σε γάμο: Τι να φορέσεις για να είσαι κομψή και εντυπωσιακή

Ανοίγεις το καρνέ σου και αντιλαμβάνεσαι ότι τα ΣΚ σου είναι “κλεισμένα” από γάμους φίλων, συγγενών κ.λ.π. Και τα προσκλητήρια συνεχίζουν να έρχονται ταχυδρομικά! Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστείς αρκετά looks και αρκετές ιδέες για αυτές τις formal περιστάσεις. Πάντα σε προβληματίζει τι θα φορέσεις και τι να μην επιλέξεις για να είσαι σωστή στιλιστικά. Είτε είσαι μια απλή καλεσμένη, είτε είσαι η κουμπάρα, η στενή φίλη, η μητέρα, η αδερφή του γαμπρού ή της νύφης!

Εμείς εδώ στο Tlife ξέρουμε πόσο δύσκολο “έργο” είναι να επιλέξεις το outfit της ημέρας. Για αυτό επιλέξαμε 18 street styles για να πάρεις ιδέες και να αποφύγεις τις στιλιστικές παγίδες. Όποιος κι αν είναι ο ρόλος σου στο γάμο, όπου κι αν γίνει το event (νησί – πόλη) εμείς σου έχουμε τη λύση. Μπορείς να “χτίσεις” το στιλ σου με items που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου ή να “υποκύψεις” στη αγορά ενός νέου αξεσουάρ, νέου ρούχου, νέου κοσμήματος. Όλα είναι στο χέρι σου. Μετακινήσου, λοιπόν, προς τα κάτω και δες…

Μια καλή επιλογή είναι το midi φόρεμα σε έντονο χρώμα. Το φοράς με ουδέτερα αξεσουάρ, όπως μπεζ ή nude, για να ισορροπήσεις το αποτέλεσμα.

Αν έχεις ή αν θες να αγοράσεις ένα lace dress, τότε εμείς είμαστε μαζί σου. Επειδή σαν texture είναι αρκετά ιδιαίτερο, επέλεξε πιο minimal αξεσουάρ και κοσμήματα. Προτίμησε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα βραχιόλι και όχι κολιέ.

Αν έχεις μαυρίσει λίγο, τότε μπορείς να προτιμήσεις ένα cocktail φόρεμα σε nude χρώμα. Είναι chic και διαχρονικό και μπορείς να του δώσεις ιδιαίτερο style με χρυσό clutch και παπούτσια.

Το floral ταιριάζει τέλεια και σε αυτήν την περίπτωση. Ένα φόρεμα με αυτό το μοτίβο είναι εξαιρετική επιλογή και μπορείς να το αναδείξεις με αξεσουάρ σε χρώματα από το patern του φορέματος.

Αν ο γάμος πρόκειται να γίνει σε νησί, επέλεξε κάτι απλό, αέρινο και σε ancient style. Μπορείς λοιπόν να προτιμήσεις ένα πλισέ nude φόρεμα και να το αναδείξεις με χρυσά κοσμήματα.

Μια άλλη στιλάτη επιλογή είναι και το φόρεμα που μοιάζει με ρόμπα. Τόλμησε να φορέσεις με srtappy sandals κι ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Μια αγαπημένη επιλογή των γυναικών είναι το maxi φόρεμα. Μπορείς να διαλέξεις ένα σε έντονο χρώμα και με ανοιχτή πλάτη, αν έχεις μικρό στήθος. Σε κοσμήματα και αξεσουάρ διάλεξε κάτι απλό και λιτό.

Ξέρω πόσο σου αρέσουν τα pastel και η δαντέλα, ειδικά για wedding looks. Μπορείς να φορέσεις μια pink maxi skirt κι ένα δαντελένιο crop top σε συνδυασμό με ένα λευκό clutch.

Σε περίπτωση που έχεις να πας σε ένα γάμο σε κάποιο νησί, μην αγχώνεσαι. Επέλεξε αέρινα κομμάτια, όπως μια maxi φούστα κι ένα αέρινο crop top και ολοκλήρωσε με flat σανδάλια.

Το ρομαντικό σύνολο πάντα έχει “πέραση”. Φόρεσε μια πλισέ φούστα κι ένα crop top, επιλέγοντας το σύνολο να έχει παστέλ και απαλές αποχρώσεις.

Αν έχεις μια printed full skirt μπορείς να επιλέξεις το γνωστό και βατό δρόμο. Συνδύασέ την με ένα λευκό crop top και επέλεξε γόβες σε άσπρο και μαύρο χρώμα.

Αν μέσα στις προτιμήσεις σου είναι μια printed φούστα σε pencil γραμμή, τότε το ιδανικό τοπ είναι αυτό με τα statement sleeves (hot τάση). Σε clutch κράτησε ένα που να έχει ίδιο χρώμα με το μοτίβο της φούστας.

Περνάμε στη midi φούστα με μονόχρωμο μοτίβο. Κάνε πιο ιδιαίτερο αυτό το κομμάτι με ένα floral bodysuit με ανοιχτή πλάτη. Τέλεια ιδέα που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Η ζιπ κιλότ είναι ένα κομμάτι που έχεις αγαπήσει και φυσικά μπορείς να τη φορέσεις σε ένα γάμο. Μπορείς να την αναδείξεις με ένα lingerie top, μια mini chain bag και block heel sandals. Το outfit αυτό είναι ιδανικό για γάμο στην πόλη και στο νησί.

Το pyjama pants είναι αυτό το item που δίστασες να το φορέσεις στην αρχή και τώρα διστάζεις… να το βγάλεις. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα minimal τοπ και flat σανδάλια. Παρόλα αυτά, και τα 70s πέδιλα ταιριάζουν εξίσου πολύ.

Ένα minimal outfit που ταιριάζει ακόμα και αν είσαι επίτιμο πρόσωπο στο γάμο. Παίξε με τις navy αποχρώσεις και θα βγεις κερδισμένη. Είναι chic μα πάνω από όλα διαχρονικό…

Για πιο glam εμφάνιση μπορείς να διαλέξεις μια ολόσωμη φόρμα με sparkly πέτρες. Μην το παρακάνεις με τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ, μιας και μιλάμε για ένα πολύ εντυπωσιακό κομμάτι.

Τέλος, μια καλή επιλογή που θα σε βγάλει από τα στιλιστικά διλήμματα είναι η μονόχρωμη ολόσωμη φόρμα. Αν θες επιλέγεις printed αξεσουάρ, αν θες όμως μπορείς να διαλέξεις και κάτι πιο minimal.

Read More

And More