Λεπτομέρειες που αν προσέξεις θα δείχνεις πάντα κομψή!

Όλες θέλουμε να έχουμε μία κομψή και περιποιημένη εμφάνιση. Ακολουθούμε τις τάσεις και ενημερωνόμαστε, αλλά έχουμε και το προσωπικό μας style για να δείχνουμε ο εαυτός μας μέσα από τις επιλογές μας. Τα ρούχα και οι συνδυασμοί έχουν να κάνουν με το προσωπικό style της καθεμιάς από εμάς, αλλά υπάρχουν και κάποιες λεπτομέρειες που αν τις ακολουθήσεις θα βελτιώσεις πάρα πολύ την εικόνα σου και μάλιστα με μηδέν έξοδα!

Σήμερα θα κάνουμε ένα αφιέρωμα σε λεπτομέρειες που χτίζουν μία κομψή εμφάνιση πείρα από τις τάσεις και τις προσταγές μόδας. Λεπτομέρειες που όλες μπορούμε να ακολουθούμε. Έτσι, θα έχουμε για μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ας τις δούμε αναλυτικά:

Σωστό fitting

Το πόσο καλά εφαρμόζει το ρούχο στο σώμα σου είναι το παν. Δεν φοράς στενότερα ή πιο φαρδιά, γιατί απλά δεν σε κολακεύουν. Επίσης, υπάρχουν σημεία που θέλουν προσοχή όπως στήθος, κοιλιά, γλουτοί. Δεν πρέπει να πιέζονται αλλά να ”πέφτει” το ρούχο σωστά πάνω τους. Αλλιώς είναι πρόβλημα. Ρούχα που δεν σου ταιριάζουν και δεν στέκονται σωστά πάνω σου θα πρέπει να αποφεύγονται. Αντιθέτως, στόχος σου θα είναι να επιλέγεις τα σχέδια αυτά που θα αναδεικνύουν το σώμα σου και παράλληλα θα σε δείχνουν πιο ψηλή και πιο αδύνατη.

Καθαρά σιδερωμένα

Πρέπει πάντα να τα έχεις καθαρά σιδερωμένα σε καλή κατάσταση και να τα αποθηκεύεις σωστά. Με αυτόν τον τρόπο ούτε θα είναι τσαλακωμένα, ούτε με τρύπες, ούτε με λεκέδες. Πριν φορέσεις κάτι, τσεκάρεις να είναι σε καλή φόρμα να φαίνεται περιποιημένο και εννοείτε ότι έχει χάσει στο σχήμα του το βγάζεις από την ντουλάπα σου και δεν το φοράς πια.

Παπούτσια σε καλή κατάσταση

Τα παπούτσια σου πρέπει να είναι καθαρά και χωρίς φθορές. Να τα διατηρείς σε άριστη κατάσταση και ό,τι έχει χαλάσει να το αποσύρεις. Τακούνια φθαρμένα, μύτες ταλαιπωρημένες και δέρματα που δεν φαίνονται καλής ποσότητας δεν τα φοράμε άλλο πια.

Άσπρο μαύρο

Aν έχεις τον παραμικρό ενδοιασμό τότε κάνε τον κλασικό συνδυασμό άσπρο – μαύρο και θα έχεις σίγουρη επιτυχία. Δύσκολα να γίνουν λάθη εδώ, αρκεί να κρατήσεις το υπόλοιπο stying σε minimal ύφος με σωστά παπούτσια και χρυσά κοσμήματα.

Πρόσθεσε αξεσουάρ

Η Οliva Palermo αγαπάει να φοράει αξεσουάρ και σίγουρα κάτι ξέρει παραπάνω! Μία ζώνη πάντα δίνει σοφιστικέ ύφος στο look σου και μπορεί να μεταμορφώσει κομψά ένα βαρετό σύνολο. Δοκίμασε το και άλλαξε με μία κίνηση ακόμη και το πιο απλό ντύσιμο.

Κλασικό λευκό πουκάμισο

Όσες φορές και να το φορέσεις θα έχεις άψογο look. Φρόντισε να είναι από καλή ποιότητα και λευκό χρώμα και σίγουρα θα έχεις ένα κομψό αποτέλεσμα όσες φορές και αν το επιλέξεις. Ειδικά το καλοκαιρία με φούστες και πέδιλα είναι too chic.

Xρυσά κοσμήματα

Τα χρυσά κοσμήματα δεν χάνουν ποτέ την αξία τους και πάντα δίνουν κομψή λεπτομέρεια, αν τα συνδυάσεις. Ιδιαίτερα αν έχουν και vintage style και τα έχεις πάρει από τη μαμά σου είναι ακόμη πιο ωραία.

Μidi μήκος

H πιο κομψή εκδοχή για μήκος που πάντα θα σε βγάζει ασπροπρόσωπη. Ειδικά για πρωινές εμφανίσεις αποτελεί την καλύτερη λύση τόσο το καλοκαίρι, όσο και το χειμώνα.

Statement τσάντα

Η τσάντα πρέπει να έχει χαρακτήρα, ανάλογα και το προσωπικό σου style. Για αυτό, διάλεξε εκείνη που σε εκφράζει και κράτησε την με όλα σου τα ντυσίματα. Διάλεξε μία καλής ποιότητα, αν δεν μπορείς να έχεις μία από διάσημο brand ή με ένα ωραίο χρώμα που θα ταιριάζει με τα περισσότερα σύνολα σου.

 

Read More

And More