Mini φούστες, φορέματα και σορτς: Τα πιο hot items της αγοράς για να ανανεώσεις το στιλ σου

Το μήνυμα που έχουμε λάβει από τις τάσεις είναι σαφές. Η μόδα φέτος προστάζει να δείξεις τα πόδια σου, όπως δηλαδή και κάθε καλοκαίρι. Οι πασαρέλες πλημμύρισαν από μίνι φούστες και φορέματα όπως και καυτά σορτς. Έτσι λοιπόν, για ακόμα μια φορά ζήτησα τη βοήθεια της fashion editor του Tlife, Σοφίας Σούζα, η οποία βγήκε στην αγορά και συγκέντρωσε τα πιο ωραία μίνι φορέματα, φούστες και σορτς που θα βρεις τώρα στα καταστήματα. Είσαι έτοιμη να ενδώσεις σε αυτόν τον πειρασμό και να αφεθείς σε αυτήν την shopping εμπειρία; Μην ξεχνάς ότι η ντουλάπα μας χρειάζεται ένα στιλιστικό update, αφού έχουμε αλλάξει σεζόν και τα βαριά ρούχα δεν έχουν χώρο ούτε στο μικρό μας βεστιάριο, αλλά ούτε και στο στιλ μας!

Σε παροτρύνουμε να υποδεχτείς τους πρώτους καλοκαιρινούς μήνες με τα πιο εντυπωσιακά μίνι που μπορείς να βρεις αυτήν τη στιγμή. Αυτά τα διαχρονικά και θηλυκά fashion pieces δεν έχουν σκοπό να μας εγκαταλείψουν και φυσικά εμείς τα θέλουμε σαν βασικά κομμάτια του στιλ μας, ειδικά τώρα που η θερμοκρασία έχει ξεκινήσει να ανεβαίνει.

 

ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Είτε είσαι στην πόλη, είτε είσαι σε διακοπές, είναι απαραίτητο να έχεις ένα στιλάτο φόρεμα που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου. Φορέματα σε έντονα χρώματα, με stylish prints ή μινιμαλιστικά σχέδια, περιμένουν να τα αποκτήσεις και να τα αναδείξεις με το προωσπικό σου στιλ, είτε αυτό είναι girly, είτε chic, είτε urban.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΕΣ

Eμπριμέ μοτίβα, ριγέ, πουά και γεωμετρικά prints είναι μόνο μερικά από τα στιλ που θα βρεις σε μίνι φούστα φέτος στην αγορά. Φυσικά, από τις τάσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα μονόχρωμα σχέδια για πιο εύκολες στιλιστικές επιλογές. Κανε τολμηρούς συνδυασμούς διαφορετικών prints ή ταίριαξέ τα με μονόχρωμα κομμάτια και κάνε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω σου.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΣΟΡΤΣ

Τα σορτς είναι από τα πιο sexy items της γκαρνταρόμπας μας. Ψηλόμεσα, denim, με animal prints, floral ή μονόχρωμα. Άσε το σορτς να θέσει τους βασικούς όρους του παιχνιδιού και παίξε με τις στιλιστικές σου επιλογές. Φόρεσε το με απλά tops, φλατ σανδάλια και έντονα κοσμήματα και κλέψε τις εντυπώσεις.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

Read More

And More