Πέντε γιορτινά σύνολα για το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν! Διάλεξε το ιδανικό για σένα…

Είναι γεγονός! Το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν βρίσκεται σχεδόν μια ανάσα μακριά μας κι εμείς ακόμα δεν έχουμε βρει το τέλειο σύνολο. Ναι, μπορεί να τα νύχια και η επιδερμίδα μας να είναι ήδη στην εν τέλεια, αλλά δυστυχώς οι επιδρομές μας στα μαγαζιά για την αγορά του look της μεγάλης βραδιάς, ήταν παντελώς αποτυχημένες. Don’t worry, be happy! Το νέο έτος θα σε βρει στιλάτη, καθώς η fashion editor Σοφία Σούζα μας δίνει τις δικές της ιδέες, προτείνοντας σε σένα, αλλά και σε μένα, πέντε υπέρ-φανταστικά σύνολα σε γιορτινό mood.

Λοιπόν λοιπόν! Οι τάσεις για φέτος φέρνουν σαν πρωταγωνιστή το κόκκινο χρώμα, τις παγιέτες (ή το sequin όπως συνηθίζουμε να λέμε εμείς), το βελούδο, το τούλι και τη δαντέλα. Φυσικά, δεν σου προτείνουμε να παντρέψεις όλες αυτές τις πληροφορίες σε ένα σύνολο, αλλά να διαλέξεις ένα από αυτά, εκείνο που θα σου ταιριάζει και θα προσαρμόζεται στην προσωπικότητά σου. Ακόμα και αν έχεις κάνει ήδη την απαραίτητη αγορά για εκείνο το βράδυ, μπορείς να πάρεις ιδέες και να κάνεις ένα update της τελευταίας στιγμής. Οπότε, κάνουμε schroll down και βλέπουμε αυτά τα πέντε σύνολα που σου αναφέρω τόση ώρα…


Kόκκινο
Το κόκκινο είναι απόλυτα εορταστικό και σίγουρα θα δώσει festy style στην εμφάνιση σου. Επέλεξε μια maxi φούστα σε φλογερή απόχρωση με ένα lace top, δώσε extra ύψος στη σιλουέτα σου με platform sandals και ένα sexy detail με ένα choker.

Τop Pinko 118€
Φούστα BSB 89.90€
Πέδιλα Migato 65€
Choker topshop.com 9.90€
Clutch Ciara P Nak 125€

Δαντέλα
‘Ένα δαντελένιο top σίγουρα είναι lux επιλογή για το βράδυ του ρεβεγιόν και κάτι που μπορείς να φορέσεις όλο το χρόνο. Δώσε sexy αίσθηση συνδυάζοντάς το με leather midi φούστα και αξεσουάρ με χρώμα, όπως το yellow egg.

Τop Mango 25.99€
Φούστα Karen Millen 125€
Μules Gianvito Rossi 425€
Σκουλαρίκια Η&Μ 9.99€
Clutch uterque.com 79€

Βελούδο
Ένα από τα πιο κλασικά υφάσματα βραδινών εμφανίσεων που φέτος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επιλογών μας. Επέλεξε χρώμα και όχι το μαύρο (για ακόμα μια φορά), ενώ προτίμησε το wrap effect που κολακεύει τις περισσότερες. Μπορείς να ολοκληρώσεις με velvet sandals και χρωματιστά statement κοσμήματα.

Φόρεμα Zara 29.95€
Δαχτυλίδι uterque.com 39€
Πέδιλα Sante 79€
Clutch Axel 38€

Τούλι
Παραμυθένιο, girly αλλά και κομψό, είναι το ύφασμα που -ναι- θες και μπορείς να βάλεις σε ένα party. Διάλεξε το μήκος που θα σε κάνει να νιώσεις princess και χρώματα που κάνουν την διαφορά.
Ένα statement κολιέ δένει άψογα με το όλο look.

Φούστα Νeedle + Thread net-a-porter.com 160€
Top Vince net-a-porter.com 240€
Πέδιλα Gianvito Rossi 615€
Κολιέ Μax & Co 99€
Clutch Zara 19.95€

Παγιέτα
Φόρεσε μία φούστα με παγιέτες με πολλά χρώματα. Συνδύασέ τη με ένα top σε nude απόχρωση και sexy ντεκολτέ, ενώ σε αξεσουάρ διάλεξε black sandals και metal clutch.

Φούστα Lynne 79.90€
Top H&M 19.99€
Πέδιλα Steve Madden Nak 119€
Σκουλαρίκια Accessorize 9.90€
Clutch Nak 109€

Read More

And More