Πως να φορέσεις τα lingerie με τον πιο δημιουργικό και stylish τρόπο

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τις τάσεις να γίνονται πιο τολμηρές και περισσότερο “δημιουργικές”, με πιο πρόσφατο το trend που μας ώθησε να φορέσουμε τα εσώρουχα σαν… “εξώρουχα”. Ξεκινήσαμε να το βλέπουμε στις πασαρέλες και στην αρχή πιστεύαμε ότι απλά ανήκει στο concept του show, ενώ έπειτα παρατηρούσαμε όλο και περισσότερες διάσημες να εντάσσουν στις εμφανίσεις τους εκτός σπιτιού τα lingerie τους! Ενώ λοιπόν, στην αρχή μας φαινόταν λίγο too much και αρκετά τολμηρό, μετά το συνηθίσαμε, το αγαπήσαμε και πείσαμε τους εαυτούς μας να το δοκιμάσουμε.

Όλα όσα σου προανέφερα ήταν και η βασική πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσω το σημερινό θέμα. Προς τα κάτω συγκέντρωσα τα πιο τέλεια street styles που σου δείχνουν πως να φορέσεις στο δρόμο ένα bodysuit, έναν κορσέ, ένα σουτιέν ή ένα bralet, ένα lingerie top ή ένα slip dress και μια ρόμπα, δημιουργώντας ένα σούπερ στιλάτο αποτέλεσμα και χωρίς να μοιάζει υπερβολικά sexy ή προκλητικό.

 

Σε περίπτωση που έχεις ένα διάφανο φόρεμα και έχεις απελπιστεί με το συνδυασμό, τότε σου έχω μια ιδέα. Μπορείς να φορέσεις από μέσα ένα bodysuit για να καλύψεις τα επίμαχα σημεία και ταυτόχρονα να νιώθεις ασφαλής και στιλάτη. Επίσης, μια άλλη πρόταση είναι να φορέσεις ένα σετ εσωρούχων που θα απαρτίζεται από ένα vintage σουτιέν κι ένα ψηλόμεσο σλιπ. Αυτόν τον τρόπο που εντάσσονται τα εσώρουχα στα καθημερινά σύνολα, τον είδαμε κυρίως στον οίκο Dolce & Gabbana.

Τώρα περνάμε στον κορσέ. Αυτό το lingerie θα το αναδείξεις τέλεια με layering. Μπορείς να το συνδυάσεις με casual look, όπως η Bella Hadid που το φόρεσε με τζιν, sporty jacket και sneakers, ή εναλλακτικά να το αναδείξεις πάνω από ένα πουκάμισο ή ένα oversized φόρεμα, δημιουργώντας chic αποτέλεσμα. Αυτή η συμβουλή εκτός του ότι είναι σούπερ fresh, κολακεύει πολύ και τη σιλουέτα.

Όσον αφορά στα σουτιέν, μπορείς να τα εντάξεις στο στιλ σου με έναν απλό τρόπο. Τα φοράς μέσα από διάφανα τοπ και τα αναδεικνύεις με το προσωπικό σου γούστο. Για παράδειγμα, η Kendall Jenner φόρεσε ένα σουτιέν σε sporty style και μέσα από διάφανο crop top, τα οποία συνδύασε με ένα τζιν και sock booties, ενώ στις άλλες street style εμφανίσεις βλέπουμε να έχει “μπει” μέσα από ένα ημιδιάφανο ζιβάγκο κι ένα πουκάμισο, δημιουργώντας το απόλυτο chic look.

Ένα styling tip για το δαντελένιο bralet, είναι να το φορέσεις πάνω από τοπ ή πουκάμισα. Ναι – ναι, πολύ καλά διάβασες! Τα κορίτσια στο εξωτερικό το φορούν ακόμα και σε daily εμφανίσεις για να δώσουν ξεχωριστό στιλ στο σύνολό τους. Το key piece για να ολοκληρώσεις το στιλ σου είναι το τζιν παντελόνι.

Αν ετοιμάζεσαι για κάποια βραδινή εμφάνιση και δεν ξέρεις πως να συνδυάσεις το αγαπημένο σου κοστούμι, η απάντηση είναι μια. Φόρεσε το σουτιέν σου μέσα από το σακάκι και είσαι έτοιμη. Σε περίπτωση που το παντελόνι του συνόλου είναι ψηλόμεσο, μπορείς να αφήσεις ανοιχτά τα κουμπιά από το σακάκι. Αν όμως το παντελόνι φτάνει κάτω από τον αφαλό, καλό είναι να κουμπώσεις το σακάκι για να μην αφήσεις τόσο πολύ δέρμα εκτεθειμένο.

Τα lingerie top τα έχουμε αγαπήσει τα τελευταία χρόνια και πλέον θεωρείται ένα basic κομμάτι. Μπορείς να το αναδείξεις με τζιν και πέδιλα σε μια βραδινή εμφάνιση, ενώ το πρωί ή στο γραφείο φόρεσέ το με ανδρικό παντελόνι, ένα loose σακάκι και slippers. Στη βόλτα με τις φίλες σου συνδύασέ το με ζιπ κιλότ και sneakers.

Εκτός από τα lingerie top, μια ακόμα εμμονή μας είναι και τα slip dresses. Μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και με τα αγαπημένα σου sneakers κι ένα leather jacket στους ώμους ή δεμένο στη μέση, με ankle boots και μια μπαντάνα για πιο rock & roll αποτέλεσμα, ή με ένα ιδιαίτερο τοπ από μέσα και high heels για τη βραδινή βόλτα.

Τέλος, τα κιμονό σε στιλ ρόμπας είναι μια τέλεια επιλογή ειδικά για τώρα, για να νιώθεις “τόσο – όσο” ζεστή. Φόρεσε αυτό το πανωφόρι με ψάθινα αξεσουάρ στην κυριακάτικη βόλτα, με high heels και mini bag σε ένα βραδινό event, ή με το αγαπημένο σου μαύρο παντελόνι και slippers για μια εμφάνιση στο γραφείο.

Read More

And More