Pretty tops!Τα χαριτωμένα μπλουζάκια που βλέπεις παντού στο instagram

Τα καλοκαιρινά top είναι το βασικό κομμάτι που θα ολοκληρώσει άψογα τα summer σύνολά σου. Κάθε σεζόν υπάρχουν πολλά trend για το τι πρέπει να βάλεις ώστε να είσαι stylish. Crop, με κουμπιά, με τιράντες, αέρινα, με prints, με βολάν, η λίστα είναι τεράστια και κάθε χρόνο διαφορετική.Tην φετινή σεζόν είναι ξεκάθαρο ότι τα pretty tops βρίσκονται στην κορυφή του sytle.

Έχουν κάτι το…χαριτωμένο, είτε λουλουδάκια είτε vintage στοιχεία, είτε τον λευκό γιακά της γιαγιάς ώστε να δημουργούν αμέσως μία cute αίσθηση όταν τα συνδυάσεις.

Tα βλέπουμε να έχουν κυρίαρχο ρόλο, για αυτό και σου προτείνουμε να δώσεις έμφαση εκεί για το φετινό σου καλοκαιρινό style. Το ρετρό στοιχεί τους σε συνδυασμό με την  μοντέρνα εκδοχή τους θα τα κάνει το  αγαπημένο σου top που θα συνδυάσεις με όλα τα bottom κομμάτια της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας.

Φοριούνται πολύ εύκολα από το πρώι μέχρι το βράδυ και αν δεις στο instagram είναι το αγαπημένο των πιο στιλάτων influencer!Δεν πρέπει να λείπουν λοιπόν ούτε από την δική σου  ντουλάπα σου! Στιλάτα και άνετα αναδεικνύουν την θηλυκότητά σου και γίνονται το must κομμάτι του καλοκαιριού!

Ας δούμε ένα απολαυστικό αφιέρωμα με stylish look που έχουν κάνει οι διάσημες influencers φορόντας pretty tops και ας πάρουμε ιδέες για στιλάτες εμφανίσεις με το κομμάτι κλειδί της φετινής σεζόν!

@clarerose

Εδώ έχουμε ένα λευκό bustier με off shoulder σχέδιο και λευκό χρώμα που είναι άψογος συνδυασμός με το τζιν σου παντελόνι ή με ένα denim shorts. Θα αναδείξει το μαύρισμα σου στις διακοπές και θα αμέσως μετά με την επιστροφή σου στην πόλη.

@lucywilliams02

Tέλειο χρώμα και μικρά λευκά details με folk ύφος σε αυτό το top. Θα το φορέσεις σίγουρα στις διακοπές σου αλλά είναι και μία υπέροχη πρόταση για city looks. Με τζιν και flat mules αποτελεί τέλεια λύση για το γραφείο σου.

@gabriellecaunesil

Δύο cute στοιχεία σε ένα top: καρό και μπροντερί σε κίτρινο χρώμα δίνουν σε αυτό το top μία summer αίσθηση που κλέβει τις εντυπώσεις. Ταιριάζει κυρίως σε καστανές επιδερμίδες και σίγουρα θα δώσει στα καλοκαιρινά σου σύνολα το twist που θέλεις.

@camillecharriere

Mε βάση το κλασικό καρό και τον γιακά της…γιαγιάς αυτό το top βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων για φέτος απο τα it girls. Δείχνει τέλειο με λευκό τιζν και έχει μία vintage αίσθηση που μας αρέσει πολύ.

@chloelecareux

Tα μικροσκοπικά floral πάντα δίνουν μία χαριτωμένη εικόνα όταν τα φορέσεις, ειδικά ένα top με αυτά τα prints είναι κομμάτι για πάντα και θα σε βγάζει ασπροπρόσωπη για πολλές σεζόν ακόμη.

@gabriellecaunesil

Aκόμη και τα…χαριτωμένα top μπορούν να έχουν sexy details και ειδικά η πλάτη έξω είναι μία εκδοχή τους που μας αρέσει πολύ. Φόρεσε τα με τζιν shorts ή μακριές αέρινες φούστες και δώσε ακαταμάχητη αίσθηση στην εμφάνιση σου.

@_jeanettemadsen_

O oίκος Miu Miu λάνσαρε αυτό το top και μάλλον είναι ο λόγος που έγινε φέτος όλη αυτή η τάση με τα pretty tops.Το έχουν φορέσει όλες οι influecners και αν θέλουμε να περιγράψουμε ένα pretty top μπορούμε απλά να δούμε αυτό, λευκό με φουσκωτά μανίκικα μεγάλο γιακά και κεντήματα!Τέλειο;

@sabinasocol

Tα πλεκτά επίσης top ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και ιδανικά και είναι crop με cute details και λευκό χρώμα για να τα συνδυάζεις εύκολα με όλα σου τα bottom κομμάτια.

Read More

And More